Nieuwe DVD recorder Philips doorn in oog muziekindustrie

Sony en Philips werken momenteel aan cd-recorders waar veel meer muziek mee kan worden opgenomen dan de huidige systemen.

Van Sony verschijnt binnenkort een systeem waarmee tot dertig uur aan mp3-muziek op een cd kan worden gebrand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de compressietechniek die ook wordt toegepast in minidisc-spelers. Voor het afspelen van de cd is een nieuw type cd-speler nodig die voor ongeveer 145 euro te krijgen zal zijn, meldt The New Scientist.

Bij Philips gaat het om een nieuwe dvd-recorder in computers waarmee zeker honderd uur aan mp3-muziek op een dvd-schijfje opgenomen kan worden. Ook voor dit schijfje is een nieuwe dvd-speler nodig.

Lees het complete bericht op Webwereld.

Recente artikelen

Laatste reacties

Yann  |  24-03-2003

Maar als je student bent is 450 € geen redelijke prijs .... Patience, my friend, patience... 8)
Lees meer >

RNTfuture  |  19-03-2003

Laten deze twee grote bedrijven zich eerst maar eens richten op het ontwikkelen van een goeie betaalbare DVD-recorder... :roll:
Lees meer >

Yann  |  18-03-2003

pioneer heeft al spelers die dvd-video, dvd-audio en sacd afspelen, voor een redelijke prijs van rond de 450 euro, als ik me goed herinner. maar het is natuurli...
Lees meer >

Yann  |  18-03-2003

Mja, ik heb ook een vaste MD-speler staan: dynamiek is goed, maar je moet de versterker wel iets luider zetten om hetzelfde volume te halen. Maar je hoort idd w...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina