Sony Pictures Home Entertainment - Releases mei

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases mei

Met 65, The Drop en De Zwanenprinses: een sprookje is geboren.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in mei de volgende films uit:
  • 65 - Digitaal - 15 mei kopen om te houden en 26 mei on demand/huren.
  • The Drop - Digitaal - 15 mei kopen om te houden en on demand/huren.
  • De Zwanenprinses - Digitaal - 15 mei kopen om te houden en on demand/huren.
 

65

image
 
65 is een nieuwe sciencefiction en suspense-thriller. In de hoofdrol speelt Adam Driver (bekend van Star Wars) en vertolkt een piloot die crasht op een onbekende planeet en moet vechten voor zijn overleving. De film bevat een unieke combinatie van prehistorische wezens en futuristische technologie en is geproduceerd door Sam Raimi,  bekend van onder andere de Spider-Man films.
 
De film duurt anderhalf uur is daarmee een hele goede optie voor een avondje spanning en science-fiction op de bank. Vanaf 15 mei beschikbaar om digitaal te bekijken op platforms zoals Pathé Thuis, Amazon Prime en Rakuten TV.
 
image
image
Verschijningsdatum: Digitaal - 15 mei kopen om te houden en 26 mei on demand/huren.
 

The Drop

image
 
'The Drop' is geproduceerd door de Duplass Brothers met hoofdrollen voor Jermaine Fowler (bekend van 'Sorry To Bother You') en Anna Konkle (van de hitserie 'Pen15').
 
image
 
Deze film volgt het jonge echtpaar Lex en Mani, die samen hun droom-bakkerij runnen en een gezin willen stichten. Maar tijdens een reisje naar een tropisch eiland voor de bruiloft van een vriend, gaat alles mis en komt hun relatie onder druk te staan..
 
image
Verschijningsdatum: Digitaal -15 mei kopen om te houden en on demand/huren.

De Zwanenprinses

image
 
Voor ze koningin werd, leefde Uberta een bescheiden leven tot ze plotseling de troon diende te bestijgen. Door schade en schande leert ze de lessen die nodig zijn om een geliefde koningin te worden, terwijl ze tegelijkertijd de volgende generatie heersers op moet voeden. Wanneer het tijd is dat Uberta de koninklijke scepter door te geven, heeft de rivaliserende koningin Wixom haar eigen plannen gesmeed om de grootste kroning van het koninkrijk in het honderd te sturen...
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 15 mei kopen om te houden en on demand/huren.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina