Twee succesvolle crimeseries Prisoners of War 2 en Braquo 3 vanaf 23 september verkrijgbaar

Twee succesvolle, rauwe crime series

PRISONERS OF WAR en BRAQUO

Vanaf 23 september verkrijgbaar op DVD

Just Bridge Entertainment brengt in september twee crime series uit op DVD. Prisoners of War is de originele Israëlische serie waarop de Amerikaanse tophit HOMELAND is gebaseerd. De serie is gemaakt door Keshet en voor het eerst uitgezonden op het Israëlische Channel 2 in 2010. In het eerste deel hebben wij kennis gemaakt met twee Israëlische militairen die na 17 jaar gevangenschap op vrije voeten kwamen. Braquo is een harde Franse politieserie van de zender Canal Plus. De serie ging in première op 12 oktober 2009. Braquo volgt de gebeurtenissen van een Parijse politie-eenheid die telkens op het randje van het legale opereert en dus het nodige geweld en intimidatie niet schuwt. Het heftige Braquo gaat vaak verder dan de gemiddelde Europese detectiveserie.

PRISONERS OF WAR – Seizoen 2 (DVD & VOD)

Prisoners of War - Seizoen 2 DVDIn het eerste seizoen van Prisoners of War zagen we hoe Nimrod en Uri, twee Israëlische militairen, na 17 jaar krijgsgevangenschap eindelijk vrijkwamen. Aan het begin van dit tweede seizoen zijn Nimrod en Uri geschokt door de ontdekking dat de doodgewaande Amiel Ben Horin nog leeft en als moslim in Syrië blijkt te wonen. De twee willen direct een onderzoek in laten stellen. Is Amiel overgelopen? Is hij lid geworden van de terroristische organisatie die hem destijds ontvoerde en 17 jaar gevangen hield? Intussen wordt Amiel zelf verscheurd door twijfels. Zal hij kiezen voor zijn gezin en vaderland of voor de kans op een nieuw leven in vrijheid?

Cast: Yoram Toledano, Ishai Golan, Assi Cohen e.a.

Specificaties:
Speelduur: 630 minuten (14 x 45 minuten)
Taal: Hebreeuws gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Consumentenadviesprijs: € 20,99.

 

BRAQUO - Seizoen 3 (DVD & VOD)

Braquo - Seizoen 2 DVDSeizoen 2 van Braquo eindigde dramatisch: het team van Eddy Caplan was nog maar net herenigd toen de auto van luitenant Théo Wachewski explodeerde. Aan het begin van dit derde seizoen raken Eddy, Roxanne en Walter verzeild in een oorlog tussen twee rivaliserende bendes. Beide groepen zijn onderdeel van Vor V Zakone, de beruchte Oost-Europese maffia die bestaat uit Russen, Armeniërs en Georgiërs. Geholpen door een Georgische maffia-expert zullen Caplan en zijn mensen moeten voorkomen dat de maffia vaste voet aan de grond krijgt in Frankrijk. Want als dat gebeurt, zal het land overstroomd worden door enorme hoeveelheden cocaïne en zullen de straten van Parijs worden geregeerd door Kalasjnikovs....

Cast: Jean-Hugues Anglade, Karole Rocher, Nicolas Duvauchelle, Joseph Malerba e.a.

Braquo is vanaf 9 september al verkrijgbaar via VOD

Specificaties:
Speelduur: 400 minuten (8 x 50 minuten)
Taal: Frans gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Consumentenadviesprijs: € 20,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina