De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
 1. #1

  Standaard Man Who Killed Don Quixote, The (Blu-ray)

  Man Who Killed Don Quixote, The (Blu-ray)

  Met The Man Who Killed Don Quixote mag je als filmliefhebber je handen dichtknijpen dat je deze film mag zien.

  Lees dit artikel
  Laatst aangepast door Rogier Burghout : 01-03-2019 om 12:22

 2. #2

  Standaard

  "Het gehele wel en wee van deze productie heeft zelfs een volledige documentaire opgeleverd, namelijk Lost in La Mancha.Gilliam startte het project in 1989 en kreeg het volledige budget van 32 miljoen dollar bij elkaar in 1998 waarna de preproductie begon. De productie kende vele tegenslagen en als laatste kreeg Gilliam nog een rechtzaak aan zijn broek omdat een producent wilde voorkomen dat de film getoond werd op het Cannes filmfestival."

  Deze Don Quixote-film heeft niets te maken met de eerdere mislukte productie. Lost in La Mancha is een documentaire over die film, die een heel ander verhaal en andere acteurs had dan deze film en ondertussen ook al 17 jaar oud is. Ze hebben geen gelijkenissen, behalve dat Terry Gilliam al vanaf de jaren '80 bezig is geweest met Don Quixote proberen te verfilmen.

  "Het enige waar je als filmliefhebber op had kunnen hopen is de toevoeging van de documantaire Lost in La Mancha, net als op de Blu-ray Disc van 12 Monkeys."

  Aangezien Lost in La Mancha over een andere film gaat is het nogal vreemd om als extra feature bij te voegen. The Hamster Factor gaat over het maken van 12 Monkeys, die gewoon met dezelfde mensen is uitgebracht.

  Er zijn wel diverse featurettes beschikbaar voor deze film, maar Nederland moet het stellen met, zoals zo vaak het geval is, een kale uitgave.
  Laatst aangepast door Pastichio Rocker : 02-03-2019 om 16:10

 3. #3

  Standaard

  Mwah, ben ik niet met je eens. Lost in La Mancha gaat ook over de productie Don Quixote, alleen met andere acteurs eraan verbonden. Dat doet er verder niks aan af dat Lost in La Mancha over de totstandkoming van deze film in zijn algemeenheid gaat. Het is alleen niet de film die op bluray staat met dezelfde acteurs ed, maar het gaat wel over deze productie. Ondanks dat het niet gaat over de totstandkoming over de film zoals hij nu staat is het zeker een interessante kijk achter de schermen over (een deel van) deze totale productie. Vandaar dat deze zeker zijn meerwaarde zou hebben op Bluray, net als The Hamster Factor.

  Je hebt het over beschikbare featurettes, welke zijn dat en op welke uitgave zijn ze uitgekomen?

 4. #4

  Standaard

  Ze staan op o.a. de Duitse en Italiaanse uitgave.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

 • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
 • Je mag geen antwoorden plaatsen
 • Je mag geen bijlagen invoegen
 • Je mag niet je berichten aanpassen
 •