Actiemaand bij Dutch Filmworks

ACTIEMAAND BIJ DUTCH FILMWORKS

Juni is actiemaand bij Dutch FilmWorks, want er worden maar liefst tien waanzinnige actiefilms uitgebracht, waaronder het prijswinnende Stander (met Tom \'The Punisher\' Jane en Deborah Unger) en The Librarian (met Kyle Maclachan en Kelly Hu). De films zijn verschenen op 14 juni.

Stander

Stander vertelt het waargebeurde verhaal van André Stander: een goede politieman en een geweldige bankrover. Zuid-Afrika, midden jaren zeventig. André Stander (Tom Jane uit The Punisher) is een blanke politieman die nauwelijks nadenkt over het apartheidsregime in zijn land. Maar nadat een vreedzame demonstratie van zwarte burgers door de politie bloedig wordt neergeslagen, gaan Stander\'s ogen open. Hij wil het systeem van binnenuit aanvallen. Door banken te beroven. Overdag pleegt Stander bankovervallen die hij een uur later als politieman onderzoekt! Door zijn brutale werkwijze wordt hij echter vrij snel opgepakt en achter tralies gezet. In de gevangenis maakt hij kennis met Allen Hyle en Lee McCall, twee doorgewinterde criminelen. Samen beramen ze een ontsnapping. Het echte levensverhaal van André Stander moet nog beginnen! Met Deborah Unger (A Love Song for Bobby Long, White Noise, The Game)

Features
16:9 anamorphic widescreen [1.85:1]
Dolby Digital 5.1 & DTS
Chapter Selection
Also or Soon Available
Subtitles On/Off
Genre: Actie
Speelduur: 113 minuten
Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Kijkwijzer: 12, geweld en seks



The Librarian

Ergens in Amerika worden de grootste schatten ter wereld verborgen gehouden, zoals het zwaard Excalibur, de Ark van het Verbond en de doos van Pandora. Flynn Carsen (Noah Wyle – "ER", Donnie Darko) , een dertigjarige studiebol, is de beheerder van deze geheime verzameling. Op een dag stelen leden van de Serpent Brotherhood, een gevaarlijke sekte, een stuk van de eeuwenoude Spear of Destiny, een speer die in zijn geheel het lot van de wereld kan bepalen. Met Kyle Maclachen ("Twin Peaks", Blue Velvet, The Doors) en Kelly Hu (X2, The Scorpion King).

Features:
Genre: actie / avontuur
Speelduur: 90 minuten
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
16:9 widescreen (1.78:1)
Dolby digital 5.1
Also available
Chapter selection
Subtitles on/off
Kijkwijzer: 12, angst en geweld



Guilty by Association


Rick Brown heeft net een gevangenisstraf uitgezeten voor drugshandel. Eenmaal op vrije voeten raakt hij bevriend met D-Mo, een ambitieuze drugsdealer. Samen nemen ze in mum van tijd de hele drugshandel in hun stad over. Daarbij worden grof geweld en moord niet geschuwd. Hun criminele activiteiten trekken de aandacht van Luitenant Redding (Morgan Freeman), die Rick laat arresteren. Door gebrek aan bewijs komt hij echter meteen weer op vrije voeten, waardoor bij D-Mo het vermoeden ontstaat dat Rick hem heeft verraden. Achterdocht, jaloezie en hebzucht drijven de twee uit elkaar en neemt hun strijd een dramatische wending... Guilty By Association is een keiharde film in de traditie van Boys in the Hood, South Central en Menace II Society.

FEATURES
16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1]
Dolby Digital 5.1
Chapter Selection
Subtitles On/Off
Also or Soon Available
Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 77 minuten
Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Kijkwijzer: 12, angst en geweld



Slipstream


Sean Astin (Lord of the Rings) en Vinnie Jones (Snatch, Swordfish, X3) spelen de hoofdrollen in deze spannende SF-thriller. Een wetenschapper beraamt een bankroof met behulp van zijn nieuwste uitvinding: een apparaat waarmee de gebruiker tien minuten terug in de tijd kan reizen. Zo hoopt hij weg te komen nadat hij de buit binnen heeft. Alles gaat goed, totdat hij merkt dat een bende gangsters ook een overval heeft gepland op dezelfde bank...

FEATURES
16:9 anamorphic widescreen [1.78:1]
Dolby Digital 5.1
Chapter Selection
Subtitles on/off
Also or Soon Available
Genre: Science Fiction
Speelduur: 84 Minuten
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 12, angst en geweld



Retrograde


Een team wetenschappers vindt op de Noordpool een meteoriet. Ze nemen de steen mee naar hun schip, waar langzaam meet zeker iedereen besmet raakt met een dodelijk virus. Uit het niets verschijnt ineens een zwaar gewonde militair. Hij heeft Foster (Dolph Lundgren) en beweert vanuit de toekomst naar het heden te zijn gekomen om de mensheid te behoeden voor een ramp: ald de boot met het besmettelijke virus naar de bewoonde wereld terugkeert, raakt binnen de kortste keren de gehele wereldbesmet. Foster moet dat zien te voorkomen, maar hij wordt op de hielen gezeten door verraders uit zijn eigen team, die hun eigen motieven hebben om de missie te saboteren.

Features:
16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Dolby Surround 5.1
Chapter Selection
Subtitles on/off
GENRE: Actie/Sci-Fi
SPEELDUUR: 89 Min
Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Kijkwijzer: 12, angst en geweld



Submerged


De passagiers van vlucht 367, van Los Angeles naar Hawaii, hebben geen idee welke rampen en gevaren hen te wachten staan. Onder hen bevindt zich Stevens, een financier van hightech wapens, die de plannen voor een revolutionair satellietsysteem bij zich draagt. Terroristen willen de plannen koste wat kost in handen krijgen. Ze kapen het vliegtuig en laten het neerstorten in de oceaan. Het vliegtuig is intact maar begint langzaam te zinken. De passagiers zitten als ratten in de val. De vraag is nu: wie zal het vliegtuig als eerste bereiken? De terroristen of de Navy Seals? Een zenuwslopende race tegen klok begint. Met Nicole Eggert ("Baywatch Hawaï", Decoys), Coolio (Dracula 3000, Dangerous Minds)

FEATURES
16:9 ANAMORPHIC WIDESCREEN (1.78:1)
DOLBY SURROUND 5.1
CHAPTER SELECTION
SUBTITLES ON/OFF
GENRE: ACTIE
SPEELDUUR: 91 MINUTEN
ENGELS GESPROKEN
NEDERLANDS ONDERTITELD
Kijkwijzer: 12 en geweld



Betrayed


Na een schorsing van zes maanden wordt rechercheur Max Garret (Stephen Baldwin) overgeplaatst naar de afdeling Moordzaken. Meteen wordt hij geconfronteerd met wat lijkt op de zelfmoord van een junkie. Maar Max ziet overeenkomsten met andere zaken en hoe langer hij ermee bezig is, hoe meer hij het idee krijgt dat hij te maken heeft met een seriemoordenaar. Het spoor leidt naar de fotostudio van Laura Cross (Kristy Swanson), een seksy fotografe met een voorliefde voor SM. Max raakt geïntrigeerd door deze sensuele vrouw, haar duistere kanten en haar obsessies met sadomasochisme. Wanneer hij dieper in de zaak verwikkeld raakt, lapt Max steeds meer regels aan zijn laars door een intense seksrelatie met Laura te beginnen. Hij riskeert zijn huwelijk en zijn baan en dreigt in de valstrik van een seriemoordenaar te lopen...

Features:
16:9 ANAMORPHIC WIDESCREEN [1.78:1]
DOLBY SURROUND 5.1
CHAPTER SELECTION
SUBTITLES ON/OFF
ALSO/SOON AVAILABLE
GENRE: THRILLER
SPEELDUUR: 84 minuten
ENGELS GESPROKEN
NEDERLANDS ONDERTITELD
Kijkwijzer: 12, geweld en seks



Deep Evil


Op de militaire basis White Flag in Alaska wordt geheim onderzoek verricht naar nieuwe vormen van biologische oorlogsvoering. Wanneer er zich in de basis een ramp voltrekt en de basis van binnenuit hermetisch wordt afgesloten, staat de Amerikaanse regering voor een raadsel. Wat is daar binnen gebeurd? Vijf experts worden naar Alaska gestuurd om de zaak te onderzoeken. Eenmaal aangekomen op White Flag doen zij een gruwelijke ontdekking. De militaire basis is volkomen uitgestorven, op één ding na... Het wacht in de duisternis. Met Lorenzo Lamas.

Features:
16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Dolby digital 2.0
Dolby surround 5.1
Chapter selection
Subtitles on/off
Genre: horror / sci-fi
Speelduur: 89 minuten
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16, angst en geweld



Curse of the Komodo


Op een eiland, driehonderd kilometer van Hawaii, zijn wetenschappers in opdracht van het Amerikaanse leger bezig met genetische experimenten. Eén van die experimenten dreigt nu uit de hand te lopen. Met genetische manipulatie hebben de wetenschappers gigantische varanen (komododraken) gemaakt, groter en sterker dan ze hadden verwacht. De wetenschappers zijn niet in staat deze monsterachtige hagedissen in bedwang te houden. De beesten breken uit. Chaos en paniek zijn het gevolg. De wetenschappers roepen de hulp in van het Amerikaanse leger. Wanneer hulp uitblijft, beseffen de wetenschappers dat het Amerikaanse leger hen in de steek heeft gelaten. Ze zitten als ratten in de val.

Features
GENRE: SCI-FI
SPEELDUUR: 88 MINUTEN
16:9 ANAMORPHIC WIDESCREEN [1.78:1]
DOLBY DIGITAL 2.0
DOLBY SURROUND 5.1
CHAPTER SELECTION
SUBTITLES ON/OFF
ENGELS GESPROKEN
NEDERLANDS ONDERTITELD
Kijkwijzer: 12, angst en geweld



Sonic Impact

Een spectaculaire actiefilm in de stijl van Die Hard en Passenger 57! Wanneer de gevaarlijke crimineel Jeremy Barrett een vliegtuig kaapt en dreigt het gevaarte te laten neerstorten op een Amerikaanse stad, is het aan FBI-agent Nick Halton om de ramp te voorkomen. Halton wordt vanuit een militaire helikopter op het vliegtuig gedropt. Met de levens van de passagiers in de waagschaal moet Halton op een hoogte van 10.000 meter de confrontatie aangaan met de krankzinnige Bennett. Hij heeft maar één kans. Zet je schrap voor Sonic Impact! Met Ice-T ("Law and Order", New Jack City, Ricochet)

Features
4:3 Full Frame (1.33:1)
Dolby Surround 5.1
Chapter Selection
Subtitles On/Off
Also Or Soon Available
Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 90 Minuten
Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Kijkwijzer: 12 en geweld

Recente artikelen

Laatste reacties

Maarten van Krimpen  |  18-06-2005

Submerged lijkt me best leuk, de rest hoeft van mij niet zo.
Lees meer >

Surya  |  18-06-2005

je moet namelijk ook mindere films zien om de goeie te kunnen waarderen.. Toch niet, een goeie film kan je toch waarderen zonder dat je daarvoor een slechte m...
Lees meer >

SuperDre  |  17-06-2005

yuk, wat een stelletje snobs zijn de meeste hier zeg.. pfff.. een echte filmliefhebber kijkt gewoon alles.. je moet namelijk ook mindere films zien om de goeie ...
Lees meer >

Surya  |  16-06-2005

God, wat is die Betrayed kaft een compleet schaamteloze ripoff van de Basic Instinct cover!!! In elk geval ga ik geen van deze films bekijken, de gemiddelde ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina