BBI: In Tranzit vanaf 17 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

BBI Logo

 

In Tranzit


Aangrijpend oorlogsdrama

coverbd

coverbdVanaf 17 november brengt BBI Films de aangrijpende oorlogsthriller In Tranzit uit op Blu-ray Disc en DVD. In deze film over de Tweede Wereldoorlog speelt de Nederlandse Thekla Reuten (Wit Licht) ook een rol. De overige rollen worden vertolkt door John Malkovich (Changeling), Vera Farmiga (The Departed), Thomas Kretschmann (Valkyrie) en Daniel Bruhl (Inglourious Basterds). In Tranzit is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal waarin liefde, verraad, oorlog en bedrog hand in hand gaan.

Synopsis
In de chaotische nasleep van de Tweede Wereldoorlog wordt een groep Duitse officieren per ongeluk gestuurd naar de Russische gevangenis in Leningrad, geleid door vrouwen. John Malkovich geeft de vrouwelijke leiding de opdracht om de SS officieren stap voor stap uit te roeien. Ze spelen een kat-en-muis spel met de gevangenen. Niet alles lijkt wat het is, vooroordelen worden soms onterecht gehouden en de liefde wordt gevonden op de meest wrede plekken. “They are not going to kill us, are they? Not for falling in love!”


Verkrijgbaar vanaf 17 november.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard B.  |  22-10-2009

De opmerking die ik las in een recensie op IMDB vond ik wel redelijk tekenend: It is strange the the women who hated the prisoners in the beginning for killing...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina