Bekijk AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM vanaf 1 mei bij u thuis!

 
AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM
is vanaf 1 mei bij u thuis beschikbaar!
Aquaman is back! Jason Momoa duikt opnieuw in de rol van Arthur Curry, The Aquaman. Na het winnen van de troon van Atlantis, vervult Aquaman twee rollen: koning van de zeven zeeën en die van vader. Maar wanneer Black Manta, gespeeld door de fantastische Yahya Abdul-Mateen II, echter een oeroude zwarte drietand in handen krijgt, moet Aquaman opnieuw vechten om de wereld van de ondergang te redden. In dit avontuur heeft hij de hulp nodig van een onwaarschijnlijke bondgenoot: zijn gevaarlijke broer Orm, wederom uitstekend gespeeld door Patrick Wilson.  

AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM is vanaf 1 mei verkrijgbaar op Prime video, iTunes, Google, Microsoft, Rakuten, Pathé Thuis, Ziggo, KPN en op dvd, Blu-ray™ en 4K UHD.

Voor de echte fans is ook de bundel met 
AQUAMAN en AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM vanaf 1 mei beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. 
 
SYNOPSIS
Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.​
 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina