Buena Vista: Huur-DVD releases in november

Buena Vista Home Entertainment presenteert nieuw op
HUURDVD en –VIDEO in november en december 2003

Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 18 november 2003:
 
Hope Springs (komedie)
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Met: Heather Graham, Colin Firth, Minnie Driver, Oliver Platt, Mary Steenburgen
Van de producenten van High Heels & Low Lifes, An Ideal Husband
Scenario en regie: Mark Herman
 
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 27 november 2003:
 
Bruce Almighty (komedie)
Met: Jim Carrey, Jennifer Aniston, Morgan Freeman
Van de scenarioschrijvers van Seinfeld, Saturday Night Live
Regie: Tom Shadyac (Dragonfly, Patch Adams, Liar Liar, The Nutty Professor)
 
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 2 december 2003:
 
ConExpress (actie)
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Met: Sean Patrick Flanery, Arnold Vosloo, Tim Thomerson
Regie: Terry Cunningham (The Chaos Factor)
 
Swindle (actie)
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Met: Tom Sizemore, Sherilyn Fenn. Regie: K.C. Bascombe
 
It Runs in the Family (speelfilm)
Met: Michael Douglas, Kirk Douglas, Rory Culkin, Michelle Monaghan. Regie: Fred Schepisi
 
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 16 december 2003:

Hunted (actie)
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Met: Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro, Connie Nielsen, Leslie Stefanson
Van de producenten van The Scorpion King, Rat Race, The Mummy Returns
Van de scenaristen van Collateral Damage
Van Oscarwinnaar William Friedkin, de regisseur van Rules of Engagement, Jade

De mooiste films in het komedie- en actiegenre worden in november en december door Buena Vista Home Entertainment op HUURDVD en –VIDEO uitgebracht. Enkele HUURDVD’S zijn ook weer voorzien van BONUSMATERIAAL. De nieuwe releasedatum van Hunted, in een eerder verstuurd persbericht aangekondigd voor 18 november, is 16 december.  Recensie-exemplaren  (alleen op video) van al deze titels kan men op de gebruikelijke wijze met bijgaand formulier, per e-mail of telefonisch bij MVSP aanvragen. Ook extra inlays en, van sommige titels, foto’s en persmappen. Voor het volledige overzicht van titels en data verwijzen we naar het zogenaamde “aanvraagformulier”.


Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 18 november 2003:
 
Hope Springs (komedie)
The problem every man dreams of... a choice
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Wat doe je als je merkt dat je verloofde, de liefde van je leven, van plan is om met iemand anders te trouwen? De Britse kunstenaar Colin Ware (Colin Firth) vertrekt direct naar het Amerikaanse stadje Hope als hij hoort dat zijn verloofde Vera (Minnie Driver) hem wil inruilen voor een ander. Daar leert hij al snel Mandy (Heather Graham), een knappe verpleegster kennen. Maar dan staat zijn oude vlam Vera opeens voor zijn neus met een verrassing...
Met:                             Colin Firth (Bridget Jones’s Diary, Shakespeare In Love, What A Girl Wants), Minnie Driver (Golden Eye, Good Will Hunting, Hard Rain), Heather Graham (The Guru, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, Killing Me Softly, Boogie Nights), Oliver Platt (Don’t Say A Word, Three To Tango), Mary Steenburgen (Nixon, ! Am Sam, Life As A House)
Van de producenten van High Heels & Low Lifes, An Ideal Husband
Regie:                         Mark Herman
Touchstone Home Entertainment. Genre: komedie. Speelduur: 88’. Keuring: 12 jaar.
HUURDVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Russisch. Dolby Surround 2.0: Frans. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Hebreeuws / Grieks. 2.35:1 / 16 x 9.
BONUSMATERIAAL: Featurette: The making of Hope Springs
 

Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 27 november 2003:
 
Bruce Almighty (komedie)
The guy next door just became the guy upstairs
Een schitterende, hilarische film waarin de altijd onvoorspelbare Jim Carrey met behulp van een vleugje heilige interventie een week voor God gaat spelen! Ook in Nederland groeide de film uit tot een megahit in de bioscoop.
De lokale televisieverslaggever Bruce Nolan (Jim Carrey) vindt dat de wereld hem niet eerlijk behandelt. Na een dag, waarop een en ander tegenzat, vaart hij uit tegen God (Morgan Freeman). Hij verwijt God dat hij zijn leven verziekt heeft en het heelal niet goed bestuurt. God reageert op zeer sportieve wijze. Hij daagt Bruce uit het beter te doen en geeft hem al zijn almachtige talenten...
 
Met: Jim Carrey (The Mask, Me Myself & Irene, Truman Show, Liar Liar), Jennifer Aniston (Friends, Rock Star, The Object Of My Affection), Morgan Freeman (Dreamcaster, The Sum Of All Fears, High Crimes, Along Came A Spider)
Van de scenarioschrijvers van Seinfeld, Saturday Night Live
Regie: Tom Shadyac (Dragonfly, Patch Adams, Liar Liar, The Nutty Professor)
Touchstone Home Entertainment. Genre: komedie. Speelduur: 97’. Keuring: 6 jaar.
HUURDVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Dolby Surround: Engels / Pools. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Pools / Kroatisch / Sloveens. 1.85:1 / 16 x 9.
 

Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 2 december 2003:
 
ConExpress (actie)
Two cold war rivals in hot pursuit!
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Terry Cunningham regisseerde Sean Patrick Flanery en Arnold Vosloo in een spannende actiefilm.
Tijdens een routine-inspectie van de douane wordt een illegale vracht met zwaar giftige wapens gevonden. Hierdoor kan eindelijk de Russische crimineel Simeonov (Arnold Vosloo) worden opgepakt. Agent Brooks (Sean Patrick Flanery) krijgt de opdracht hem naar de gevangenis te brengen. Hij wordt bijgestaan door de mooie Natalya Batalova, een Russische agente, die een persoonlijke vendetta heeft tegen Simeonov. Maar Simeonov’s Russische handlangers zitten niet stil. Ze schieten hem te hulp, de twee agenten achterlatend in een neerstortend vliegtuig. Ze overleven en moeten alles op alles zetten om als eerste bij de trein te zijn waar het gifgas in vervoerd wordt...
Met:                             Sean Patrick Flanery (Boondock Saints, D-tox, Borderline), Arnold Vosloo (The Mummy, The Mummy Returns), Tim Thomerson (Trancers)
Regie:                         Terry Cunningham (The Chaos Factor)
Hollywood Pictures Home Entertainment. Genre: actie. Speelduur: 92’. Keuring: 12 jaar.
HUURDVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels. Ondertiteling: Nederlands. 1.85:1 / 16 x 9.
BONUSMATERIAAL: Trailer – Fotogalerij - Biografieën
 

Swindle (actie)
They make new money the old fashioned way... they fake it
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Met het stelen van de drukplaten van het nieuwe Eurogeld willen drie dieven de kraak van de eeuw zetten. Zij weten echter niet dat er in de groep een undercoveragent zit en dat zij zelf een onderdeel zijn van een veel groter plan. In het heetst van de strijd moet de agent de gijzelaars in leven zien te houden zonder zichzelf prijs te geven. Bovendien moet de agent zien te voorkomen dat de dieven wegkomen met de enorme buit.
Kortom, maak je op voor een opwindende film boordevol actie!
Met:                             Tom Sizemore (Dreamcatcher, Pearl Harbor), Sherilyn Fenn (A man called rage)
Regie:                          K.C. Bascombe
Hollywood Pictures Home Entertainment. Genre: actie. Speelduur: 90’. Keuring: 12 jaar.
HUURDVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels. Dolby Surround 2.0: Engels. Ondertiteling: Nederlands. 1.85:1 / 16 x 9.
BONUSMATERIAAL: Trailer – Fotogalerij - Biografieën
 
  
It Runs in the Family (speelfilm)
Some families can survive anything. Even each other.
Een heerlijke comedy over een man die het begrip verwantschap naar ongekende hoogte brengt.
In de hoofdrollen maar liefst twee Academy Award® winnaars; Kirk Douglas en Michael Douglas, voor het eerst samen op het scherm te zien. Naast hen schitteren Bernadette Peters, Cameron Douglas en Rory Culkin.
Als vader, zoon en echtgenoot heeft Alex Gromberg (Michael Douglas) het altijd zwaar. Enerzijds probeert hij niet dezelfde fouten te maken als zijn vader. Aan de andere kant heeft hij zijn handen vol aan de foute voorbeelden die hij zijn kinderen meegeeft.
Geniet, lach en zie hoe Alex alles leert over het liefdevolle, frustrerende, geruststellende, krankzinnige gezinsleven en de onontkoombare familiebanden.
Met:                             Michael Douglas (Falling Down, Traffic, The Game, Basic Instinct), Kirk Douglas (Spartacus, Paths Of Glory, Tough Guys), Rory Culkin (Signs), Michelle Monaghan (Unfaithful).
Van Michael Douglas, producent van One Night At McCool’s, One Flew Over The Cuckoo’s Nest, The Rainmaker.
Regie:                          Fred Schepisi
Touchstone Home Entertainment. Genre: speelfilm. Speelduur: 109’. Keuring: 6 jaar.
HUURDVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels. Ondertiteling: Nederlands / Frans / Portugees / Engels / Engels voor doven en slechthorenden.
2.35:1 / 16 x 9.
 
 
Te HUUR op DVD en VIDEO vanaf 16 december 2003:
 
Hunted (actie)
Two of the world’s deadliest assassins... Locked in a struggle for survival.
Met BONUSMATERIAAL op de HUURDVD
Oscarwinnaars Tommy Lee Jones (beste bijrol in The Fugitive) en Benicio Del Toro (beste bijrol in Traffic) staan in deze harde thriller vol actie tegenover elkaar als twee van de dodelijkste mannen ter wereld, die verwikkeld zijn in een één op één gevecht om te overleven.
Aaron Hallam (Del Toro) is één van de beste moordenaars van de Amerikaanse regering en heeft geleerd om onder onmogelijke  omstandigheden te werken om zijn doelwit te raken. Als hij onder psychische druk doordraait kan alleen L.T. Bonham (Jones), die hem het vak geleerd heeft, deze dodelijke krijger stoppen. 
Connie Nielsen (Gladiator, One Hour Photo) is ook van de partij. In deze intense klopjacht op leven en dood kan er maar één winnen!
Met:                             Tommy Lee Jones (Men in Black I & II, Rules of Engagement, The Client), Benicio Del Toro (The Pledge, Traffic, The Usual Suspects), Connie Nielsen (Gladiator, Mission to Mars), Leslie Stefanson (The General’s Daughter)
Van de producenten van The Scorpion King, Rat Race, The Mummy Returns,  The Mummy
Van de scenaristen van Collateral Damage
Van Oscarwinnaar William Friedkin, de regisseur van Rules of Engagement, Jade,  The Exorcist
Touchstone Home Entertainment. Genre: actie. Speelduur: 91’. Keuring: 16 jaar.
HUURDVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans.  1.85:1 / 16 x 9.
BONUSMATERIAAL: Commentaar van regisseur William Friedkin  – Deleted Scenes – Theatrical Trailer
...
DVD: De informatie over de taalkeuze, de ondertiteling en het bonusmateriaal etc.  op de inlay en in het persbericht kunnen verschillen. Promotie-inlays worden altijd in een vroeg stadium gedrukt.
LET OP: de  gegevens in het persbericht zijn de juiste!

Recente artikelen

Laatste reacties

RemcoZ  |  27-10-2003

Ik heb Bruce Almighty in de bios gezien en hij is zeker de moeite waard. Ik ga hem denk ik niet huren, maar misschien wel kopen.
Lees meer >

Rochan  |  27-10-2003

Zitten wel en aantal leuke huurtitles tussen (Bruce Almighty. The Hunted. Hope Springs). Dus zal zker weer een bezoekje bij de videotheek brengen :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina