De grote Oscarwinnaar Birdman is vanaf 27 mei verkrijgbaar op DVD en Blu ray

Haal de grootste Oscar winnaar van 2015 in huis

BIRDMAN

vanaf 27 mei verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en vanaf 11 mei op Digital HD

Birdman DVDBirdman Blu ray

BIRDMAN, de allerbeste film van 2015 neemt je mee in het verhaal van een succesvolle, maar uitgerangeerde Hollywood acteur die het nog één keer probeert op Broadway. BIRDMAN heeft 4 Oscars® in de wacht weten te slepen waaronder Beste Film en Beste Regie voor Alejandro González Iñárritu. De veelgeprezen film is vanaf 27 mei verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en al vanaf 11 mei op Digital HD. BIRDMAN wordt door critici genoemd als één van de meest excellente en veelbesproken films van 2015.

Synopsis
BIRDMAN, bekroond met maar liefst 4 Oscars® voor Beste Film, Regie, Originele Scenario en Cinematografie, vertelt het verhaal van acteur Riggan Thomson (Micheal Keaton). Riggan stond in de jaren ’80 bekend om zijn rol als superheld Birdman, maar komt nu al jaren niet meer aan de bak. Hij plant een grootse comeback door een Broadway show te schrijven, te regisseren en de hoofdrol te vertolken. Ondertussen worstelt hij met kritieken van buitenaf, zijn vervreemde dochter (Emma Stone) en zijn alter ego Birdman. De scherpe humor, fantasierijke beelden en briljante optredens van Michael Keaton, Edward Norton, Naomie Watts en Zach Galifanakis maken van BIRDMAN een gedurfde en originele film.

Exocus Screens

Cast
Alejandro González Iñárritu is niet alleen regisseur, maar ook producer en co-writer van de film BIRDMAN. Hij heeft critici en publiek weten te charmeren met een sterrencast van onder andere Micheal Keaton (Batman, Robocop, Need for Speed), Zach Galifianakis (The Hangover, Due Date), Edward Norton (The Grand Budapest Hotel, American History X), Amy Ryan (Gone Baby Gone, Win Win), Emma Stone (Crazy, Stupid, Love, The Amazing Spiderman franchise) en Naomi Watts (The Impossible, King Kong). Naast de gewonnen Oscars® heeft BIRDMAN ook 2 Golden Globes verzilverd voor Beste Script en Beste Acteur voor Michael Keaton.

Extra op Blu-ray en DVD
Zowel op Blu-ray en op DVD kan je nagenieten van een Making of BIRDMAN en een fotoserie op de set gemaakt door cameraman Emmanuel Lubezki. Neem op Blu-ray een extra kijkje achter de schermen door een interview met Michael Keaton en Alejandro González Iñárritu en extra promotiemateriaal.

PRODUCTINFORMATIE:

Genre: Komedie, Drama 
Leeftijd: 12 jaar en ouder
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

BLU RAY
Lengte: 120 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.40:1)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Extra:
-       BIRDMAN: Making of
-       Interview met Michael Keaton en Alejandro González Iñárritu
-       Fotogalerij
-       Promotiemateriaal 

DVD
Lengte: 115 minuten
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.40:1)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Extra:
-       BIRDMAN: Making of
-       Fotogalerij

Digital HD
De Digital HD versie van BIRDMAN is vanaf 11 mei al verkrijgbaar via de Apple iTunes Store, Google Play en Microsoft XBox. Digital HD biedt snelheid, gemak en de beste kwaliteit op digitaal gebied.

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina