De langverwachte speelfilm Entourage - 28 oktober op Blu-ray en DVD

DE LANGVERWACHTE SPEELFILM VAN DE PRIJSWINNENDE HBO-SERIE

Entourage logo

Vanaf 28 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Entourage BD 3DNa 8 succesvolle seizoenen van de TV-serie Entourage werd het stil. Geen doldwaze, over-de-top gekke acties van de filmster en zijn makkers, geen doorgedraaide, knettergekke manager die hun stomme acties weer goed weet te praten en voor de filmster een nieuwe, nog beter betaalde klus regelt. Maar nu is er goed nieuws: Vincent Chase (Adrian Grenier) en zijn entourage komen nog een keer terug met een speelfilm. En ze zijn back in business met de legendarische Ari Gold (Jeremy Piven), die de overstap heeft gemaakt van agent naar studiobaas. Ook al hebben ze nu andere ambities, de band tussen hen blijft sterk als altijd, terwijl ze zich een weg banen door het onvoorspelbare en bikkelharde Hollywood. Warner Bros. Home Entertainment brengt op 28 oktober de Blu-ray en DVD uit van Entourage. Ga er nog een keer voor zitten en geniet van de geweldige reünie waar naast vertrouwde gezichten ook veel andere Hollywood sterren acte de présence geven.

Synopsis:
Vier jaar geleden namen we afscheid van de rijzende filmster Vincent Chase en zijn entourage in Hollywood: zijn beste vriend en manager Eric (Kevin Connoly), zijn halfbroer Johnny Drama (Kevin Dillon) die zelf al een lange tijd in Hollywood probeert door te breken en ‘manusje van alles’ Turtle (Jerry Ferrara). Favoriet van de fans Ari Gold, voorheen Vincent’s agent, is nu een studiobaas en wil samen met Vincent een film maken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Bekende gezichten keren terug: Perrey Reeves als Ari Gold’s vrouw, Emmanuelle Chriqui als Sloan, Rhys Coiro als Billy Walsh, Debi Mazar als de PR dame van Vince en Rex Lee als Lloyd, de gay assistent van Ari. Daarnaast zit Entourage boordevol Hollywood sterren die hun opwachting maken, zoals Billy Bob Thornton, Haley Joel Osment, Pharell Williams, Liam Neeson, Ed O’Neill, Kelsey Grammar, Jessica Alba en Mike Tyson. Ook Mark Wahlberg, wiens leven de inspiratie vormde voor de serie en betrokken is als producent bij de film Entourage, passeert de revue. Entourage is een feest der herkenning voor de fans van de serie, maar ook voor nieuwelingen een geslaagde komedie over de filmindustrie en sterrenstatus in Hollywood.

Bonusmaterialen DVD:

  • Deleted scenes

Bonusmaterialen Blu-ray:

  • New featurettes:    
    - The Gang - Still, Rockin’ It
    - Hollywood, Baby!
    - The Making of Hyde
    - Lucas Ellin is Jonah Gold
  • Deleted Scenes
  • Gag reel
  • Vintage Featurettes - Meet the Newest Member of Entourage

 Screenshot EntourageScreenshot Entourage


Releasedatum:  28 oktober 2015
Speelduur: 104 minuten (excl. bonusmateriaal)
Kijkwijzer: 12; seks, grof taalgebruik

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  28-09-2015

Nu nog de serie op blu-ray in boxset met NL subs... ;) Jammer dat de box geen NL subs heeft in de UK. Dat zit er niet in....de blu-ray box was overigens vandaag...
Lees meer >

Kev  |  28-09-2015

Nu nog de serie op blu-ray in boxset met NL subs... ;) Jammer dat de box geen NL subs heeft in de UK.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina