DFW: Best of Movie Power 2-packs groot succes.

De Best of MoviePower 2-packs zijn bijna niet aan te slepen, zo meld Dutch Filmworks. De vraag naar de nieuwe boxen is zo groot, dat men de vraag bijna niet aankan. Dutch FilmWorks heeft meteen de productie laten verhogen, zodat alle bestellingen toch op tijd kunnen worden uitgeleverd. Naar verwachting zal de verkoop van de Best of MoviePower 2-packs de verkoop van de 1e MoviePowerbox (meer dan 140.000 van verkocht) gaan evenaren.

Inmiddels zijn de titels voor de 2e reeks van 2-packs ook bekend. Het zal gaan om de combinaties Out of Time/Spartan, Monster/Imagining Argentina en Antitrust/Fourth Angel. En natuurlijk is de Best of MoviePower deel 7 ook alweer in de maak. De release staat gepland voor februari 2005.

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel van Driel  |  01-12-2004

Voor de rechten van dit soort films zullen ze bij DFW niet veel betalen. Het minste aantal verkochte exemplaren is dus eigenlijk al een succes. Ehm..., think...
Lees meer >

Richard B.  |  26-11-2004

Waar is mijn bericht gebleven????? :evil: Offie? :wink:
Lees meer >

scheur  |  26-11-2004

Waar is mijn bericht gebleven????? :evil:
Lees meer >

Joost v.d. Ham  |  26-11-2004

wat kosten die boxen dan Zoals in te lezen is als je de link in het bericht volgt: € 9,99 voor 2 films. Adviesprijs ;) winkelprijs is nog lager.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina