Digidance: Damn! 100% Danceclips op DVD

Damn! 100% Dance Clips

The Concept
Eén van de meest succesvolle dance compilatie series aller tijden: Damn! Is nu verkrijgbaar op DVD en is tevens de eerste DVD op de markt met 100% dance clips. De Damn! CD verzamel serie kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit.

Elke release van Damn! bevat heel veel grote hits van hele grote namen ook bij “Damn! 100% Dance Clips” is dit het geval. “Damn! 100% Dance Clips” knalt bijna uit z’n voegen van de enorme hoeveelheid ijzersterke clips van de allergrootste hits.

The Hits
De grote zomerhit en Nr. 1 “The Underdog Project Vs. Sunclub – Summerjam 2003” staat uiteraard op deze Top DVD. Maar dat is nog niet alles. De zomerse Dance Smash “DJ Sammy - Sunlight”, de grote R&B hit (Nr. 1 in The Box Clipchart, top 20 Chart Hit) “RMXCRW – Turn Me On”, “Room 5 feat. Oliver Cheatham – Make Luv” en de heetste plaat uit de clubs “Benny Benassi - Satisfaction”, allemaal zijn ze te vinden op “Damn! 100% Dance Clips”

Deze hitclip collectie is nog vetter gemaakt door de toevoeging van een aantal zeer populair classic Dance clips en een tweetal unieke extra’s. DJ Sammy’s Live set op de Loveparade en ‘The Making of’ van de video “Jan Wayne – Only You” zijn unieke verzamelobjecten.

The Sound
“Damn! 100% Dance Clips” is geremasterd in Dolby Digital 5.1 en zal daardoor de echte DVD freak ook tevreden stellen op audio gebied.

Recente artikelen

Laatste reacties

Leon van Stijn  |  25-07-2003

Is er al een complete tracklisting bekend? Er staan volgens de hoes 32 tracks op, ben benieuwd... Check deze maar eens: http://www.themusicsafe.com/prodin...
Lees meer >

rvvnr1  |  25-07-2003

Is er al een complete tracklisting bekend? Er staan volgens de hoes 32 tracks op, ben benieuwd...
Lees meer >

Rob Gerrits  |  24-07-2003

8) Waar is deze superdancedvd te koop,heb al gekeken bij frs maar deze hadden hem nog niet,wie weet wat? :?:
Lees meer >

Berry vd Pluijm  |  24-07-2003

Die singletjes heb ik er al een paar. Eminem - Cleaning out my Closet en Rammstein - Links 2,3,4. Normaal koop ik nooit een single, maar een DVD-clip heeft ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina