Drie September Film releases in juni op DVD, Blu-ray en VOD

Septemberfilm brengt in juni drie films uit:

KNIELEN OP EEN BED VIOLEN (DVD, BLU-RAY & VOD)

NAAR DE GELIJKNAMIGE BESTSELLER VAN JAN SIEBELINK

Synopsis
Knielen o een Bed Violen DVD & Blu rayJeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk. Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Als Hans vervolgens een diepreligieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Hij raakt steeds meer in de ban van het geloof, waardoor de verschillen tussen de familieleden alleen maar groter worden. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt. KNIELEN OP EEN BED VIOLEN is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes.

Regie: Ben Sombogaart,
Cast: Barry Atsma, Noortje Herlaar, Marcel Hensema, Gaite Jansen, Bart Luppes, Nils Verkooijen, Willem Voogd,
Taal: Dolby Digital 5.1 - Nederlands
Genre: Drama
Lengte: 119 min.
Kijkwijzer: 9

 

BEYOND SLEEP (DVD, BLU-RAY & VOD)

Synopsis
Beyond Sleep DVDBEYOND SLEEP gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hoopt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

Regie: Boudewijn Koole
Naar: de bestseller ‘Nooit Meer Slapen’ van Willem Frederik Hermans
Cast: 
Reinout Scholten van Aschat (De Heineken Ontvoering), Pål Sverre Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Thorbjørn Harr
Taal: Dolby Digital 5.1 - Engels, Noors
Ondertitels:
Nederlands, Engels
Genre:
Drama
Duur:
107 minuten
Kijkwijzer: 12

 

A PERFECT DAY (DVD, VOD)

Synopsis
A Perfect Day DVDEen groep hulpverleners probeert de watervoorziening van een verlaten gemeenschap in een Bosnisch oorlogsgebied te redden. Nieuwkomer Sophie doet alles om te helpen, ouwe rot in het vak Mambrú wil het liefst naar huis, Katya wil Mambrú, Damir wil dat de oorlog stopt en B… die heeft eigenlijk geen flauw idee wat hij wil. Humor, drama, liefde, gevaar en hoop: het komt allemaal samen op een perfecte dag.

Regie: Fernando de León de Aranoa
Cast: Benicio del Toro, Tim Robbins, Mélanie Thierry, Olga Kurylenko, Fedja Štukan
Taal: Dolby Digital 5.1 - Engels
Ondertitels:
Nederlands, Frans
Genre:
Drama
Duur:
92 min
Kijkwijzer: 9

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  01-06-2016

Beyond Sleep is een pareltje. (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina