Het 2e seizoen van MAJOR CRIMES is vanaf 17 juni te koop op DVD

Het volledige tweede seizoen van

MAJOR CRIMES

Vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD

Major Crimes Seizoen 2 DVDMajor Crimes is terug voor een spannend tweede seizoen, vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD. Tweevoudig Oscar© genomineerde Mary McDonnell (The Closer, Greys Anatomy) keert terug als commandant Sharon Raydor, hoofd van de Los Angeles politie van de afdeling ‘zware misdrijven’. Het tweede seizoen trapt af met de meest uitdagende en fascinerende misdrijven waar het team ooit mee te maken heeft gehad, waaronder de moord op de vrouw van een vooraanstaande filmproducent, een schijnbare moord-zelfmoord en een auto achtervolging die uitmondt in een 3-voudige moord.

Nu het team eindelijk gewend lijkt te raken aan hun nieuwe samenstelling, komt plaatsvervangend officier van justitie Emma Rios ten tonele en stelt vragen bij Raydor’s intenties en zorgt daarmee wederom voor onrust op de afdeling. Raydor en haar team staan voor het dilemma te kiezen tussen wat moreel juist is en dat wat de wet hen voorschrijft in hun poging misdrijven op te lossen en deals te maken.

Major Crimes is een spin-off van de populaire serie The Closer. Seizoen 3 wordt in Amerika uitgezonden en het vierde seizoen is inmiddels in productie. De serie wordt hooggewaardeerd op IMDb (7,6).

Bonusmateriaal DVD:
•    Major Crimes: Personal Conviction
•    Behind the Scenes: A look forward
•    Deleted Scenes

Releasedatum: 17 juni 2015
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 19 afleveringen van 60 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina