Het aangrijpende MIDNIGHT SPECIAL vanaf 31 augustus op DVD en VOD

ZIE HOE VER EEN VADER GAAT OM ZIJN ZOON TE BESCHERMEN

MIDNIGHT SPECIAL

Midnight Special DVD

VANAF 31 AUGUSTUS VERKRIJGBAAR OP DVD EN VOD
Vanaf 16 augustus reeds verkrijgbaar via iTunes

Warner Bros. Home Entertainment presenteert Midnight Special, een heroïsch verhaal over vaderschap, vanaf 16 augustus als iTunes exclusive en 31 augustus op DVD en VOD. Midnight Special kent rollen voor Oscar-genomineerde Michael Shannon (99 Homes, Man of Steel), Joel Edgerton (Black Mass), Kirsten Dunst (Fargo, Upside Down), Adam Driver (Star Wars: Episode VII, J. Edgar en Girls), Jaeden Lieberher (St. Vincent) en Oscar-genomineerde Sam Shepard (The Right Stuff). Deze De aangrijpende film van regisseur Jeff Nichols (Mud, Take Shelter) toont het emotionele verhaal van een vader die zijn zoon koste wat kost wil beschermen.

Synopsis Midnight Special
Schrijver/regisseur Jeff Nichols laat wederom zien dat hij een van de beste verhalenvertellers van het moment is met de sci-fi thriller Midnight Special. Deze spraakmakende film is even bovenaards als menselijk en brengt het verhaal van vader Roy (Michael Shannon) die op de vlucht slaat om zijn jonge zoon, Alton (Jaeden Lieberher), een jongen met mysterieuze krachten die zelfs zijn vader niet begrijpt, te beschermen.

Wat begint als een race van religieuze extremisten en de lokale autoriteiten escaleert al snel tot een landelijke klopjacht, waarbij zelfs de federale overheid op het hoogste niveau betrokken is. Roy probeert wanhopig zijn zoon naar een geheime locatie te brengen en is bereid alles te riskeren en Alton te helpen zijn ultieme doel te bereiken; wat dit ook moge inhouden of zal kosten. Het verhaal neemt de kijker mee op een gevaarlijke reis van Texas naar de kust van Florida, op zoek naar liefde, vertrouwen en geloof, met een uitkomst die de wereld voorgoed zou kunnen veranderen.

Midnight Special ScreenshotMidnight Special ScreenshotMidnight Special Screenshot

Bonusmaterialen:
Midnight Special op DVD bevat de volgende bonusmaterialen:
• The Unseen World (1:19)
• Origins: Roy (0:53)
• Origins: Sarah (0:32)
• Origins: Lucas (0:58)
• Origins: Sevier (0:58)
• Origins: Alton (1:04)

Releasedatum: 16 augustus 2016 via iTunes, 31 augustus 2016 op DVD en VOD
Speelduur: 111 minuten
Kijkwijzer: 12

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  08-08-2016

Eén van de beste films die ik dit jaar zag! Importen! :grin:
Lees meer >

WaymannDirector  |  08-08-2016

Fantastisch film. Gelukkig is er een blu-ray in het buitenland.
Lees meer >

Frank  |  08-08-2016

Deze titel mag dus toegevoegd worden aan de lijst van titels die in het buitenland op Blu-ray zijn verschenen met Nederlandse ondertitels, maar niet in Nederlan...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina