Koch Media releases 19 juni

Koch Media presenteert 
An Awkward Sexual Adventure 
Stitches 
In Their Skin


Drie gloednieuwe films
Vanaf 19 juni verkrijgbaar op DVD


Koch Media brengt op 19 juni a.s. weer drie nieuwe films uit op DVD, die je niet wil missen! Voor liefhebbers van thrillers is In Their Skin een ware aanrader: je zult nooit meer hetzelfde denken over je buren… Stitches is een horror/komedie over een clown die wraak komt nemen op een groepje feestende jongeren. An Awkward Sexual Adventureis een hilarische komedie over een saaie accountant die zijn ex-vriendin wil terugwinnen door sexles te nemen van een stripper. De zomer is nog niet begonnen, maar met deze films kom je prima de wisselvallige dagen door!

In Their Skin
coverNa het overlijden van hun 6-jarige dochter verhuist de familie Hughes naar hun afgelegen vakantiehuis om hun leven samen verder weer op te bouwen. De familie wordt op de proef gesteld als de overdreven vriendelijke buren, die een opvallende gelijkenis met de familie Hughes vertoont, hen maar niet met rust laat. Selma Blair (Hellboy) weet in deze film je zenuwen te slopen, je hoofd op hol te brengen en na het zien van In Their Skin denk je voortaan twee keer na voor je je buren voor een diner uitnodigt…

Regisseur: Jeremy Power Regimbal
Cast: Selma Blair (Hellboy, The Sweetest Thing), Joshua Close (Exorcism of Emily Rose), James D’Arcy (Cloud Atlas)
Kijkwijzer: 16+, geweld en grof taalgebruik
Speelduur: 97 minuten
Consumentenadviesprijs: € 9,99 (DVD)

            
Stitches
Stitches is een komische horrorfilm over een clown, die terug komt van de dood om wraak te nemen op de mensen die voor zijn dood verantwoordelijk waren. Richard Stitches Grindle is een clown, die voor kinderfeestjes ingehuurd kan worden, maar de grappen die hij maakt zijn niet geschikt voor kinderen. Door een groepje gemene kinderen krijgt Richard op een feestje een ernstig ongeluk, waaraan hij uiteindelijk overlijdt. Jaren later, wanneer de kinderen alweer tieners zijn, organiseren zij een feestje. De tieners weten niet dat een ongenodigde gast op visite komt.. Stitches is zowel op DVD als Blu-Ray verkrijgbaar.

Regisseur: Conor McMahon
Cast: Tommy Knight (The Sarah Jane Adventures, Waterloo Road), Ross Noble (Engelse stand-up komiek) en         Gemma-Leah Devereux (The Tudors, Casualty)
Kijkwijzer: 16+, geweld, grof taalgebruik en angst
Speelduur: 86 minuten
Consumentenadviesprijs: € 11,99 (Blu-Ray), € 9,99 (DVD)

                 
An Awkward Sexual Adventure
In deze doldwaze komische film volgen we het leven van de saaie, conservatieve accountant Jordan Abrams. Hij sluit een deal met de knappe, maar chaotische stripper Julia om zijn ontevreden ex-vriendin voor hem terug te winnen. Zijn ex heeft hem gedumpt om zijn gebrek aan seksuele prestaties. Jordan helpt Julia met haar grote schulden door haar les te geven in geldbeheer. In ruil daarvoor moet Julia van Jordan een betere minnaar maken. Al snel komt Jordan terecht in de wereld van stripclubs, sensuele massagesalons, crossdressing en zelfs SM.

Regisseur: Sean Garrity
Cast: Jonas Chernick (The Border, Degrassi: The Next Generation), Vik Sahay (Chuck), Sarah Manninen (Alphas, The Line)
Kijkwijzer: 16+
Speelduur: 98 minuten
Consumentenadviesprijs: € 9,99 (DVD)

Koch Media logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina