Paramount: Aeon Flux The Complete Animated Collection

Aeon Flux
THE COMPLETE ANIMATED COLLECTION

Woerden, 28 november 2005 – Paramount Home Entertainment Benelux brengt voor het eerst de TV serie Aeon Flux The Complete Animated Collection 9 februari 2006 op DVD uit. De DVD bevat 3 discs (digitally
Remastered & 5.1 Dolby Surround) en wordt uitgebracht in een bijzonder vormgegeven verpakking. In dezelfde maand zal ook de bioscoopfilm Aeon Flux the Movie met Oscar winnares Charlize Theron draaien.

Synopsis:
De in leer geklede en dodelijke Aeon Flux – geheimagente en saboteur – gaat een oneindig gevecht aan met haar tegenstander/geliefde Trevor Goodchild. En wat zij aan moraal en warmte mist, weet ze met haar katachtige reflexen en munitie volledig te compenseren. Deze director’s cut van de baanbrekende MTV-serie is een fantastische combinatie van prachtige animatie in stripstijl, ingewikkelde plots en thema’s;en actiegeladen verhalen. Deze 3-delige set bevat tien digitaal geremasterde afleveringen en de originele korte filmpjes van MTV. Aeon Flux leeft niet op het scherpst van de snede, zij is de snede. En zij zal zegevieren, ook al wordt het haar dood. Steeds weer opnieuw.

De Extra’s:
• Originele pilot aflevering
• 2 featurettes
• MTV’s Liquid Television shorts en veel meer!

Regie: Peter Chung (The Animatrix: Matriculated & The Chronicles Of Riddick: Dark Fury)

Adviesprijs DVD: €24,99
Speelduur: 213 minuten
Leeftijd: 16

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina