Paramount releasese in maart op DVD en Blu-ray Disc

Paramount


Paramount presenteert:

 

EEN VOORJAAR VOL VERMAAK

 

DINNER FOR SCHMUCKS (DVD & Blu-ray Disc)

coverDINNER FOR SCHMUCKS is het grappige verhaal van een prestatiegerichte medewerker (Rudd) die bij toeval een manier vindt om zijn carrière in een stroomversnelling te brengen door mee te doen aan de uitdaging de allergrootste domoor mee te nemen naar het exclusieve dinerfeestje van zijn baas. Voeg daar Barry (Carell) aan toe, een belastingmedewerker met een passie voor het maken van historische muizendiorama’s, en je hebt het recept voor het meest bizarre diner dat je ooit hebt meegemaakt!

Releasedatum: 30 maart 2011
Consumenten Adviesprijs: € 19,99 (DVD), € 29,99 (Blu-ray Disc)

 

 

JACKASS 3 (DVD & Blu-ray Disc)

coverDe volledige Jackass crew is terug met de meest absurde stunts en meedogenloze practical jokes die op het randje balanceren in de Blu-ray/DVD combo en DVD release van JACKASS 3. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Preston Lacy en Jason “Wee Man” Acuna dagen elkaar uit tot het uitvoeren van de meest gestoorde, bizarre en gevaarlijke stunts met dieren, zichzelf en elkaar, die gegarandeerd leiden tot een hoop pijn, leed en vooral lol voor de kijkers! De Blu-ray/DVD Combo bevat een 3D versie van de film met vier bijgesloten 3D brillen.

Releasedatum: 30 maart 2011
Consumenten Adviesprijs: € 19,99 (DVD), € 29,99 (Blu-ray/DVD-combo)

 

 

MEAN GIRLS 2 (DVD)

coverMEAN GIRLS 2 is het langverwachte vervolg van MEAN GIRLS. In MEAN GIRLS 2 volgen we het leven van de stoere tiener Jo Mitchell die bevriend raakt met de niet zo populaire Abby. Jo en Abby nemen het samen op te gen de populaire meidenkliek ‘’The plastics’’, een gevaarlijke strijd die voornamelijk draait om loyaliteit.

Releasedatum: 30 maart 2011
Consumenten Adviesprijs: € 19,99 (DVD)

 

 

PARANORMAL ACTIVITY 2

coverPARANORMAL ACTIVITY 2 is het ijzingwekkend realistische vervolg op het horrorfenomeen uit 2009. In Paranormal Activity 2 volgen we Kristi en haar man, die bij thuiskomst na de geboorte van hun baby het huis totaal vernield aantreffen. Daarop besluiten ze 24-uurs beveiligingscamera’s op te hangen. Wat zich afspeelt op de beelden is veel schokkender dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Releasedatum: 2 maart 2011
Consumenten Adviesprijs: € 19,99 (DVD), € 29,99 (Blu-ray Disc)

THE GOOD WIFE (DVD)

coverHet eerste seizoen van de succesvolle TV serie THE GOOD WIFE. verschijnt op 30 maart op DVD. In THE GOOD WIFE volgen we Alicia Florrick (Julianna Margulies) wiens leven en dat van haar gezin van de ene op andere dag overhoop wordt gehaald wanneer haar man, een beroemd politicus, betrokken raakt bij seks- en politieke schandalen. Alicia besluit daarop verantwoordelijkheid voor haar leven en familie te nemen en pakt haar carrière als advocaat weer op. In dit sensationele familiedrama zien we hoe Alicia zich transformeert tot een veerkrachtige carrièrevrouw die het heft, voor het eerst in haar leven, in eigen handen neemt.

Releasedatum: 30 maart 2011
Consumenten Adviesprijs: € 49,95 (6 DVD box)


Recente artikelen

Laatste reacties

Digi-gek  |  17-02-2011

^^De prijzen zijn inderdaad veel te hoog. Ik ben bv erg benieuwd naar The Good Wife, maar we leven niet meer in 2001 dus ik ga echt niet € 50 neertellen voor 1 ...
Lees meer >

Davidshadow13  |  08-02-2011

Niets interessants. Ze kunnen beter hun energie en geld steken in het uitbrengen van goede films (en dan daarvan versies op bluray en dvd maken waarbij je je ee...
Lees meer >

Pieter R.  |  07-02-2011

Niets interessants. Ze kunnen beter hun energie en geld steken in het uitbrengen van goede films (en dan daarvan versies op bluray en dvd maken waarbij je je ee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina