Seizoen 2 van de mysterieuze dramaserie The Leftovers | Vanaf 22 juni op BD en DVD

De mysterieuze dramaserie van Damon Lindelof (“Lost”)
en befaamde schrijver Tom Perrotta (“Little Children”)

THE LEFTOVERS - SEIZOEN 2

Leftovers Seizoen 2  DVD

vanaf 22 juni op Blu-ray en DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 22 juni het complete tweede seizoen van de dramaserie THE LEFTOVERS op Blu-ray en DVD. De kwaliteitsserie van Emmy® Award winnaar Damon Lindelof kent een ware sterrencast met rollen voor Justin Theroux (Wanderlust), Liv Tyler (The Lord of the Rings) en Amy Brenneman (Private Practice). The Leftovers, door Time magazine uitgeroepen tot een van de 10 beste series van 2015, gaat over de nasleep van “De Vervoering”, waarbij 2% van de wereldbevolking op mysterieuze wijze verdween. In het complete tweede seizoen wordt de kijker verder getrokken in het verhaal, op zoek naar een verklaring voor de gebeurtenissen.

      Leftovers1.jpg      Leftovers2.jpg      Leftovers3.jpg

Synopsis The Leftovers – seizoen 2:
Seizoen twee speelt zich vier jaar na “De Vervoering” af en een jaar na de gebeurtenissen van seizoen 1. Politiecommissaris Kevin Garcey (Justin Theroux) is met zijn gezin verhuisd naar Miracle, een klein stadje in Texas dat als enige in Amerika gespaard is gebleven tijdens “De Vervoering”. Kevin raakt bevriend met zijn buren, de Murphys, en hoopt eindelijk rust en vrede te vinden. Maar de rust blijkt van korte duur, als hij te maken krijgt met nieuwe demonen en persoonlijk getroffen wordt door gebeurtenissen die verband lijken te houden met “De Vervoering”. Laurie (Amy Brenneman) heeft in New York gebroken met de Guilty Remnant en de gevolgen van haar keuze blijken onvoorspelbaar.
Seizoen drie van de mysterieuze serie The Leftovers is inmiddels bevestigd.

Releasedatum: 22 juni 2016
Speelduur: 10 afleveringen van 55 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, grof taalgebruik

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  23-05-2016

Ik ben zeer benieuwd naar het tweede seizoen, vond het eerste adembenemend. Vond het wel redelijk maar het boeide me op sommige momenten niet meer zo... Irritat...
Lees meer >

tmvde  |  23-05-2016

Ik ben zeer benieuwd naar het tweede seizoen, vond het eerste adembenemend.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina