Seizoen 6 van Game of Thrones - vanaf 14 november op DVD en Blu-ray

DE TV-SERIE VAN HET JAAR
Winnaar van 12 Emmy Awards

GAME OF THRONES

Game of Thrones Seizoen 6 DVD & Blu-ray

Seizoen 6 en boxset met seizoen 1 t/m 6 - 14 november op Blu-ray en DVD
Exclusieve premium edition bij Bol.com op Blu-ray en DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 14 november het complete zesde seizoen van de met een in 2016 met 12 Emmy Awards bekroonde serie GAME OF THRONES op Blu-ray en DVD. De serie blijft een onverminderd TV-fenomeen met 23 Emmy Award nominaties en waanzinnige kijkcijfers. Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen vijf kijken fans reikhalzend uit naar het zesde seizoen met niet eerder vertoond bonusmateriaal, dat hen wederom op het puntje van de stoel doet zitten! De complete boxset van seizoen 1 t/m 6 is een ware must-have voor fans.

Synopsis Game of Thrones - Seizoen 6
Na het gewelddadige slot van seizoen vijf maken de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich op voor een onzekere lotsbestemming. Bekende gezichten sluiten nieuwe allianties om hun strategische overlevingskansen te vergroten. Nieuwe personages dienen zich aan en proberen de machtsbalans in het oosten, westen, noorden en zuiden te verschuiven.

Exclusief bij Bol.com brengt Warner Bros. Home Entertainment een premium edition uit met 52 minuten aan exclusief bonusmateriaal, te weten Inside the fight for Mereen en Bigger than reality: creating the visual effects. De release van het zesde seizoen van Game of Thrones op Blu-ray en DVD gaat gepaard met de TV-première op HBO.

Bonusmaterialen:
* Commentaar
* Deleted scenes
* Featurettes

Releasedatum: 14 november op Blu-ray™ en DVD
Speelduur: 10 afleveringen van 55 minuten (DVD) en 10 afleveringen van 57 minuten (BD)
De boxset bevat 60 afleveringen
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  08-10-2016

Het nieuwe seizoen komt later dan normaal. Anders zouden we langer moeten wachten op de BD en ook voor de eindejaarsperiode is dit commercieel interessanter.
Lees meer >

Chris W  |  08-10-2016

Zozo, das toch ruim eerder dan normaal. Normaliter komt het altijd rond februari-maart pas uit, vlak voor de start van het nieuwe seizoen op TV
Lees meer >

tmvde  |  07-10-2016

Mij ging het om de boxset voor de fans, voor instappers snap ik het.
Lees meer >

peptalk  |  07-10-2016

Ik heb ook nog nooit wat er van gezien, nou ja een paar seconde dan...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina