The Hobbit: The Desolation of Smaug - vanaf 16 april verkrijgbaar

The Hobbit 2 - Desolation of Smaug

Collector’s Edition Blu-ray 3D Combo Pack, Blu-ray3D Combo Pack, Blu-ray Combo Pack, DVD en Video on Demand HD

Vanaf 16 april verkrijgbaar

The Hobbit - Desolation of Smaug 3D Blu-rayThe Hobbit - Desolation of Smaug 3D Blu-rayThe Hobbit - Desolation of Smaug 3D Blu-rayThe Hobbit - Desolation of Smaug 3D Blu-rayThe Hobbit - Desolation of Smaug 3D Blu-rayThe Hobbit - Desolation of Smaug 3D Blu-ray

Avonturen in overvloed! Ga met Bilbo Balings, tovenaar Gandalf en de dertien dwergen op een onvergetelijke reis door Midden-Aarde in The Hobbit: Desolation of Smaug. Academy Award® winnaar Peter Jackson regisseerde het betoverende tweede deel uit de Hobbit trilogie en neemt kijkers wederom mee op een duizelingwekkend avontuur door de meest oogstrelende landschappen, waar hen ongelooflijke uitdagingen te wachten staan. Warner Bros. Home Entertainment presenteert The Hobbit: Desolation of Smaug, een productie van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM), 16 april op (3D) Blu-ray, DVD en VOD. Dit epische meesterwerk mag niet in uw filmcollectie ontbreken!

Synopsis
In The Hobbit: The Desolation of Smaug vervolgen we de avonturen van hoofdpersonage BilboBalings, die samen met de tovenaar Gandalf en dertien dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild, op weg is naar de Eenzame Berg in het verloren Dwergenrijk Erebor. Nadat ze het begin van hun onverwachte reis hebben overleefd, trekt de groep verder naar het oosten. Onderweg krijgen ze te maken met de huidverwisselaar Beorn en een zwerm reuzenspinnen in het verraderlijke Demsterwold. Na ontsnapt te zijn uit de gevangenis van gevaarlijke boselfen, reizen ze verder via Meerstad naar de Eenzame Berg. Daar moeten ze de strijd aangaan met het allergrootste gevaar, het meest angstaanjagende wezen aller tijden: de draak Smaug. Niet alleen hun moed, maar ook hun vriendschap en de zinvan de tocht worden op de proef gesteld.

The Hobbit: Desolation of Smaug is verkrijgbaar in verschillende uitgaven, waaronder een limited collector’s edition Blu-ray 3D Combo Pack, met daarin twee boekensteunen in de vorm van Erebor stadspoorten uit de Noble Collection. Een must voor de Hobbit fan!

BLU-RAY EN DVD EXTRA CONTENT:
The Hobbit: The Desolation of Smaug” Limited Collector’s Edition Blu-ray 3D Combo Pack, Blu-ray 3D Combo Pack, Blu-ray Combo Pack en de Standard Definition DVD bevatten de volgende extra’s:
• Peter Jackson geeft een kijkje op de set: Beleef 24uur op de set van The Hobbit: The Desolation of Smaug en zie hoe de meest intensieve scènes worden gemaakt.
• Productie Video’s: Zie hoe de film wordt opgebouwd en The Hobbit: The Desolation of Smaug ontstaat.
• Nieuw-Zeeland, het land van Midden-Aarde deel 2: Gamee op reis met Peter Jackson, langs de mooiste filmlocaties die de filmmakers van The Hobbit: The Desolation of Smaug veranderen in het land Midden-Aarde.
• I see Fire videoclip: De titelsong van The Hobbit: The Desolation of Smaug van Ed Sheeran.

OVER “THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG”
The Hobbit: The Desolation of Smaug, onder regie van Academy Award® winnaar Peter Jackson en naar het scenario van Fran Walsh & Philippa Boyens en Peter Jackson & Guillermo del Toro, is gebaseerd op de wereldberoemde roman van J.R.R. Tolkien. The Hobbit: The Desolation of Smaug is een filmproductie van Peter Jackson in samenwerking met Carolynne Cunningham, Zane Weiner en Fran Walsh. De prachtige kostuums zijn ontworpen door Bob Buck, Ann Maskrey en Richard Taylor. Laatstgenoemde was ook nauw betrokken bij het ontwerp en de productie van de wapens, wezens, make-up, onder leiding van het prijswinnende Weta Workshop. Oscar® winnaar visual effect studio Weta Digital was net zoals in de vorige film verantwoordelijk voor de prachtige special effects. Haar en make-up werden verzorgd door Peter Swords King. Conceptueel design was in handen van John Howe en Alan Lee. De visual effects supervisor was Eric Saindon, animatie supervising was in handen van David Clayton en EricReynolds.

Cast:
Ian McKellen keert terug in de huid van Gandalf en Martin Freeman vervult in het tweede deel wederom de rol van Bilbo Balings. Richard Armitage keert terug alsThorin Eikenschild. De sterrencast van The Hobbit: The Desolation of Smaug bestaat verder uit Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, James Nesbitt en Orlando Bloom in de rol van Legolas.

Releasedatum: 16 april 2014
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 161 minuten (excl. bonusmaterialen)

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

langejan  |  26-04-2014

The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition gaat 25 minuten langer duren volgens BRON Filmtotaal..:grin:
Lees meer >

Jeroen vS  |  26-04-2014

In een opwelling de 3D versie meegenomen. Door een tijdelijke verstandsverbijstering vergat ik even, dat er ook nog een EE aan komt. Nou ja, BD is nog gesealed ...
Lees meer >

Pastichio Rocker  |  29-03-2014

Jammer dat het hele LOTR-epos eigenlijk een beetje uitgaat als een nachtkaars. De film voelde ook een beetje vermoeid aan, alsof niemand van de bekende acteurs/...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  29-03-2014

@rogue; wat bedoel je met TC? Hij bedoelt hiermee de Theater Cut, de versie zoals deze in de bioscoop en deze eerste release op DVD/BD is uitgebracht.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina