The Mummy realiseert 3 miljard dollar omzet in recordtijd

The Mummy realiseert een mijlpaal voor Universal Studios met 3 miljard dollar omzet in recordtijd

Sinds afgelopen zondag heeft Universal Studios het marktaandeel van 3 miljard dollar overschreden met een internationale opbrengst met meer dan $ 2 miljard. Het wereldwijde totaal van $ 3 miljard werd voor de vijfde keer in de geschiedenis van de studio gehaald, maar nog nooit in zo'n korte termijn. De grens van 3 miljard dollar werd drie dagen eerder overschreden dan vorig jaar.

The Mummy 2017

In Amerika haalde de blockbuster, met Tom Cruise in de hoofdrol, een openingsomzet van $ 174 miljoen, waarmee het Wonder Woman voor zich moest dulden. In het buitenland, waar de vrouwelijke superheld nog niet overal is uitgebracht, doet The Mummy het sterker, vooral in China, waar het 52,2 miljoen dollar in zijn openingsweekend opbracht. The Mummy is de meest succesvolle opening ooit voor een film met Tom Cruise.

Alleen Disney haalde, door het vorige maand uitgebrachte Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, sneller de $ 3 miljard grens. Ook voor Disney is bijna $ 2 miljard afkomstig uit de internationale opbrengst.

Universals grootste kaskraker van dit jaar tot nu toe is The Fate of the Furious (Fast and Furious 8), de actiefilm met een enerverende cast die bestaat uit Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson, The Fate of the Furious heeft op dit moment de elfde hoogste opbrengst aller tijden.

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Wedlock  |  13-06-2017

Heb mij eigen ook prima vermaakt met The Mummy......dus bij mij komt de 4K disc er wel in :D
Lees meer >

Hombre  |  13-06-2017

The Mummy helpt Universal in recordtijd aan drie miljard dollar omzet maandag 12 juni 2017 - 13:39 ander bericht met andere getallen ;-) redactie ...
Lees meer >

Hombre  |  13-06-2017

Heb me prima vermaakt in de Dolby Cinema :-)
Lees meer >

edwinvb  |  13-06-2017

film in imax 3d gezien... wat een teleurstelling veel van verwacht, op alle fronten een teleurstelling blij dat de oude trilogy binnenkort op 4k op de mat ligt....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina