The Salvation, Still Life en Next Goal Wins vanaf 23 april verkrijgbaar.

Septemberfilm presenteert:

THE SALVATION

vanaf 23 april te koop op DVD, Blu ray & VOD

Synopsis
The Salvation DVD & Blu ray1871, kolonisten uit heel Europa trekken naar Amerika op zoek naar een beter leven. Wanneer Jon, een Deense pionier, de moordenaar van zijn gezin doodt, zetten de beruchte kolonel Delarue en zijn bende een prijs op zijn hoofd. Verstoten door de gemeenschap moet Jon de outlaws alleen zien te trotseren, waardoor hij genoodzaakt is zijn leven van vredige kolonist op te geven voor dat van een onverschrokken strijder.

Regie: Kristian Levring
Cast: Mads Mikkelsen (Jagten), Eva Green (Dark Shadows, Perfect Sense), Jeffrey Dean Morgan (The Courier), Eric Cantona (Looking for Eric)  
Land van herkomst: Denemarken
Taal: Engels, Deens / Frans
Ondertitels: Nederlands / Frans
Genre:
Western
Speelduur:
90 minuten
Kijkwijzer: 16

Bekijk de trailer:

 

STILL LIFE

vanaf 23 april te koop op DVD & VOD

Synopsis
Still Life DVDJohn May is een gemeenteambtenaar die belast is met het vinden van nabestaanden van hen die alleen zijn gestorven. Met zijn zeer perfectionistische instelling probeert hij zoveel mogelijk informatie over de overledene te achterhalen, zodat er een passende uitvaart geregeld kan worden waar uiteindelijk niemand anders bij zal zijn dan hij. Wanneer zijn afdeling wordt afgeslankt, zet John alles op alles om voor zijn laatste zaak een waardig afscheid te organiseren. Het blijkt een bevrijdende reis te zijn die hem in staat stelt om eindelijk zijn eigen leven echt te gaan leiden.

Regie: Uberto Pasolini
Cast: 
Eddie Marsan (Tyrannosaur), Joanne Froggatt (Downton Abbey)
Land van herkomst: Engeland, Italië
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Genre: 
Drama
Speelduur: 
92 minuten
Kijkwijzer: AL

Bekijk de trailer:

 

NEXT GOAL WINS

vanaf 23 april te koop op DVD & VOD + theatrical release

Synopsis
Next Goal Wins DVDIn 2001 lijdt het voetbalteam van American Samoa, een klein eilandje in de Stille Oceaan een recordnederlaag in een officiële interland tegen Australië van 31-0. Al snel staat het team bekend als het slechtste voetbalteam ter wereld. Ruim 10 jaar later hebben ze nog steeds geen enkele wedstrijd gewonnen en staan ze steevast op de laatste plaats van de FIFA wereldranglijst. Alleen door een wonder zou het team een wedstrijd kunnen winnen. De Nederlandse coach Thomas Rongen, die nog met grootheden heeft gespeeld als George Best en Johan Cruijff, gaat de uitdaging aan maar ontdekt al snel dat het voetbalniveau het laagst is waar hij ooit mee heeft gewerkt en dat slechts de helft van het team fit genoeg is om een hele wedstrijd uit te spelen. Met de World Cup kwalificatie voor de deur heeft Rongen slechts een maand tijd om dit zootje ongeregelde losers om te vormen tot een ‘winning team’. Een leerzame periode, niet in het minst voor de goedgebekte coach zelf…

Regie: Mike Brett, Steve Jamison
Met o.a.: 
Thomas Rongen 
Land van herkomst: Engeland
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Genre: 
Documentaire
Speelduur: 
97 minuten
Kijkwijzer: AL

 

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  08-04-2015

Still Life is een pareltje. (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina