Thunderbirds Are Go: Katapult - 15 september op DVD & VOD

THUNDERBIRDS ARE GO: KATAPULT

Thunderbirds Katapult DVD
15 september op DVD & Video On Demand

"Five, four, three, two, one, Thunderbirds are go!"  Thunderbirds Are Go: Katapult is alweer de tweede deel dat door Just Entertainment wordt uitgebracht. In Thunderbirds Are Go zien we bijna alle karakers van de originele serie terug in een combinatie van computeranimatie en live-action scenes. De serie is gemaakt in samenwerking met Weta Workshop, de producent die ook de special effects in onder meer The Hobbit en Avatar maakte. De animatieserie is ingesproken in het Nederlands met de stemmen van o.a. Vivienne van den Assem (Zoop, Mees Kees), Dragan Bakema (Dokter Deen, Hart tegen Hard), Peggy Vrijens (Het Huis Anubis, Voetbalvrouwen) en Charly Luske (Danni Lowinski).

Over Thunderbirds Are Go: Katapult
In de vernieuwde serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan. Met behulp van zeer geavanceerde apparatuur gaan de vijf broers op pad. Vanuit de diepste krochten van de oceaan tot in het heelal, helpen de Tracy-broers anderen overal in nood.

In deze afleveringen krijgt International Rescue opnieuw te maken met de zware crimineel ‘The Hood’. De broers Scott, Gordon, Virgil, John en Alan worden echter ondersteund door geheim agent Lady Penelope, haar trouwe chauffeur / bodyguard Parker en door de girlpower van de stoere Kayo.

Screenshot1Screenshot2Screenshot3

Speelduur: 5x22 minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 6, Angst
Advierprijs: €9,99


Just 4 Kids logo

 

          

 

Recente artikelen

Laatste reacties

geoffreyvanvugt  |  17-08-2016

Staan maar 5 afleveringen op. Ik wacht wel tot seizoen 1 helemaal compleet te krijgen is. Dan praat je over 26 afleveringen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina