Transformers - Dark of the Moon: vanaf 2 november te koop op DVD en Blu-ray Combo

Paramount


PARAMOUNT HOME ENTERTAINMENT PRESENTEERT:.

logo

Verkrijgbaar vanaf 2 november op DVD en Blu-ray Disc

Transformers packshot Blu-ray kl.jpgMet spectaculaire actie, verbluffende visuele effecten, non-stop spanning, de favoriete personages van de fans, waaronder OPTIMUS PRIME, BUMBLEBEE en Sam Witwicky, en een wereldwijde box office van meer dan $1,1 miljard overtreft Transformers: Dark of the Moon zijn voorgangers uit de populaire TRANSFORMERS franchise. Deze adembenemende film van Paramount Pictures, in samenwerking met Hasbro, brengt het epische verhaal van de machtige AUTOBOTS in een sensationeel avontuur, waarvan de hele familie zal genieten. Op 2 november brengt Paramount Home Entertainment de film op Blu-ray/DVD-combo en DVD uit. Later dit jaar verschijnt de 3D film op Blu-ray/DVD Combo.

"Voor fans die niet kunnen wachten biedt de Blu-ray release op 2 november een geweldige ervaring in verbluffend 1080p high definition met een 7.1 Dolby TrueHD soundtrack, die speciaal voor Blu-ray Disc, onder persoonlijk toezicht van onze fenomenale sound mixer, is gemaakt," aldus regisseur Michael Bay. "Zoals jullie weten hebben we veel werk gestoken in de 3D ervaring die we bij de bioscoopfilm wilden geven en wilde ik de fans deze ervaring ook in de woonkamer. Dat proces kost tijd. Dus blijf op de hoogte voor een release die nog ongelooflijker is, wanneer deze film op Blu-ray 3D verschijnt, voorzien van een lading aan bonusmaterialen."

Transformers: Dark of the Moon, van regisseur Michael Bay en uitvoerend producent Steven Spielberg, in samenwerking met Hasbro, vormt een explosie van niet te stoppen actie, wanneer een mysterieuze gebeurtenis op Aarde uit het verleden een oorlogsdreiging vormt voor de wereld van vandaag, die zo groot is, dat zelfs de TRANSFORMERS alleen ons niet kunnen redden. Sterren Shia LaBeouf (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull), Josh Duhamel (Life As We Know It), Tyrese Gibson (Four Brothers) en John Turturro (The Good Shepherd) zijn wederom te zien, alsmede een groot aantal nieuwe sterren, waaronder Patrick Dempsey ("Grey's Anatomy"), Frances McDormand (Fargo) en John Malkovich (Beowulf). De film bevat tevens de stemmen van Leonard Nimoy ("Star Trek") en Hugo Weaving (Captain America: The First Avenger) en introduceert nieuwkomer Rosie Huntington-Whiteley.

Korte inhoud
Een mysterieuze gebeurtenis uit het verleden van de Aarde dreigt te ontsteken in een oorlog die zo omvangrijk is dat de TRANSFORMERSTM niet alleen in staat zullen zijn om de planeet te redden. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) en de AUTOBOTSTM moeten de strijd aangaan met de duisternis om onze wereld te verdedigen tegen het alles overheersende kwaad, de DECEPTICONS'TM, in deze kaskraker van regisseur Michael Bay en uitvoerend producent Steven Spielberg.

Specificaties:

Releasedatum: 2 november 2011 
Speelduur: 154 minuten 
Adviesprijs: € 19,99 (DVD) 
  € 24,99 (Blu-ray/DVD Combo) 
  € 34,99 (3D Blu-ray/DVD Combo), verschijnt later dit jaar 
Kijkwijzer: 12 jaar, Geweld 

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  12-10-2011

Als ik het goed lees worden de mensen die nu de BLu-ray/dvd combo kopen in de zeik gezet, aangezien de extra's enkel op de 3DBlu-ray/Dvd combo zullen staan? Cor...
Lees meer >

jurgen42u  |  12-10-2011

Als ik het goed lees worden de mensen die nu de BLu-ray/dvd combo kopen in de zeik gezet, aangezien de extra's enkel op de 3DBlu-ray/Dvd combo zullen staan? Gaa...
Lees meer >

Pieter V  |  11-10-2011

Komt er zeker in. :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina