True Grit - vanaf 26 Januari op Blu-ray Disc

True Grit

Vanaf 26 Januari verkrijgbaar op Blu-ray Disc

True Grit, de onvergetelijke western die John Wayne zijn enige Academy Award® ooit bezorgde komt nu uit op Blu-Ray. Dit meesterlijke avontuurmet één van de grootste helden van het witte doek verschijnt 26 januari op Blu-ray, inclusief bioscooptrailer, commentaar en meer.

De Coen Brothers, bekend van Oh, Brother where are thou en No Country for Old Men, herschreven het scenario van True Grit. True Grit de remake is vanaf februari te zien in de bioscopen en wordt onder andere vertolkt door Jeff Bridges (U.S. Marshall), Josh Brolin (de moordenaar) en Matt Damon (onervaren Taxes Ranger).

John Wayne is in True Grit de onvergetelijke U.S. Marshal Reuben J. “Rooster” Cogburn, een rol die hem de Academy Award® voor Beste Acteur opleverde, zijn enige Oscar® in 40 jaar. In True Grit wordt de opvliegende, eenogige U.S. Marshal Rooster ingehuurd door een eigenzinnige jonge vrouw (KIM DARBY) om de moordenaar van haar vader te vinden, die er met het spaargeld van de familie van door is. Als Cogburns baas erop staat om de voormalige schutter een handje te helpen, spatten de vonken ervan af. En als een onervaren Texaanse Ranger (GLEN CAMPBELL) zich bij het tweetal voegt, loopt het avontuur volledig uit de hand.

TRUE GRIT Blu-ray extra’s:

  • Commentaar van Jeb Rosebrook, Bob Boze Bell en J. Stuart Rosebrook
  • True Writing —Interessante gesprekken met leden van de cast en Amerikaanse film- en westernhistorici over de roman van Charles Portis en het bewerkte scenario van Marguerite Roberts.
  • Werken met The Duke— Persoonlijke herinneringen aan John Wayne van de cast en de crew.
  • Aspen Gold: locaties van True Grit Een bezoek aan enkele opnamelocaties van True Grit in het schitterende zuidwesten van Colorado.
  • The Law and The Lawless— Boeiende verhalen van historici over sheriffs en schurken in het legendarische Wilde Westen.
  • Bioscooptrailer (HD)

Release datum: 26 januari 2011
Adviesprijs: €24,99
Speelduur: 128 minuten
Discs: 1
Keuring: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

GalO  |  04-12-2010

die was veel slimmer want inglourious bastards was geen remake van die film... die van de coen is wel een remake van deze film en het boek..
Lees meer >

Jordy van Buel  |  03-12-2010

Slimme marketingtruc zoals dat vorig jaar ook bij Inglourious Basterds werd gedaan.
Lees meer >

Tyler_Durden  |  03-12-2010

De remakte van de Coen Brothers die rond die tijd uitkomt, heeft ook al zijn eerste lovende recensies te pakken: http://www.aintitcool.com/node/47628
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina