Twee Disney-releases op 26 augustus: Tinkerbell and the Legend of the Neverbeast en Bears

Walt Disney Company Benelux presenteert:

Tinkerbell and the Legend of the Neverbeast/
Tinkerbell en de Legende van het Nooitgedachtbeest

Tinkerbell and the legend of Neverbeast logo
Tinkerbell and the legend of Neverbeast Blu ray & DVD

Vanaf 26 augustus verkrijgbaar op DVD / Blu-ray / Digital

In het hartverwarmende avontuur 'TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest' duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden en het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.

Regisseur: Steve Loter
Met de stemmen van: Ginnifer Goodwin, Mae Whitman, Rosario Dawson, Lucy Liu, Pamela Adlon

 

BEARS

Disneynature Bears logo
Disney Nature Bears DVD

Vanaf 26 augustus verkrijgbaar op DVD / Digital

Disneynature’s nieuwste film “Bears” is een adembenemende verfilming van een jaar uit het leven van een berenfamilie, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska begint als de winter ten einde loopt en de beren de eerste stappen zetten. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De lente maakt al snel plaats voor de zomer en de bruine beren moeten hard aan het werk om eten te vinden. Ze doen zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is.

Na het succes van Chimpanzee weet Disneynature’s regisseur Alastair Fothergill ditmaal op unieke wijze de typische berenmanieren vast te leggen. Berespannend, ontroerend, grappig en vol wijze lessen.
Het verhaal wordt verteld door Thomas Acda die voor “Bears” ook een special nummer geschreven en gezongen heeft met Jelka van Houten

Regisseurs: Alastair Fothergill, Keith Scholey

Releasedatum: 26 augustus

Walt Disney Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina