Underdog - de nieuwe Disney superheld, vanaf 13 aug op DVD!

UNDERDOG
There’s no need to fear, Underdog is here!

Maak kennis met deze nieuwe Disney superheld; een vliegende, pratende hond met superkrachten. Gebaseerd op de gelijknamige originele en populaire tekenfilmserie. Ga mee op avontuur met de op het eerste gezicht doodgewone hond Shoeshine, die door een ongelukje in een laboratorium superkrachten gekregen heeft en zelfs kan praten en vliegen! Gewapend met een echte superhelden-cape doet Shoeshine, alias Underdog, er alles aan om de mensheid te beschermen. De komische actie-, avonturen-, familiefilm UNDERDOG is gebaseerd op de gelijknamige originele en populaire tekenfilmserie uit 1964. In de live action film die 13 augustus uitkomt zijn het echte honden die de hoofdrollen spelen. Naast de doodgewone beagle Shoeshine ,die veranderd is in Underdog, maak je ook kennis met de beeldschone spaniël Polly Purebred. De film is geregisseerd door Frederik Du Chau met in de originele versie de stemmen van o.a. Jason Lee, James Belushi en Amy Adams.

Vanaf 13 augustus 2008 is Disney’s UNDERDOG met heel veel bonusmateriaal verkrijgbaar op DVD. Tevens vanaf dezelfde datum te huur.
Distributie: Walt Disney Studios Home Entertainment.

HET VERHAAL
Na een ongeluk in het mysterieuze lab van de krankzinnige wetenschapper Dr. Simon Barsinister, verandert de doodgewone beagle genaamd Shoeshine onverwacht in een hond met superkrachten. En dat is nog niet alles.... hij kan nog praten ook! Underdog, uitgerust in een hip superheldenkostuum, belooft dat hij de geplaagde burgers van Capital City zal beschermen en in het bijzonder de beeldschone spaniël Polly Purebred. Wanneer een duister plot van Barsinister en zijn uit de klauwen gegroeide handlanger Cad Capital City dreigt te verwoesten, kan alleen Underdog de stad nog redden. Geniet met de hele familie van deze nieuwe superheld, die een enorme hap uit de criminaliteit neemt.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Speelduur: 78 minuten - Aspect Ratio : 2.35: 1 - Beeldformaat: 16x9
Kijkwijzer: 12, angst – Genre : Serie
Talen : Dolby Digital 5.1: Vlaams / Engels
Ondertitels: Nederlands / Spaans / Engels voor doven en slechthorenden

BONUSMATERIAAL
• Scène - selectie
• Bonusmateriaal
• Vooruitblik
• Bloopers
• Zit. Blijf. Dagboek van een filmhond
• Muziekvideo “Underdog Raps” uitgevoerd door Kyle Massey
• Eerste aflevering Underdog-cartoon “Vrees niet”

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina