Video/Film Express: Kruistocht in Spijkerbroek DVD in boekvorm

Kruistocht in Spijkerbroek
Unieke uitgave in boekvorm

Vanaf 1 mei op DVD

Video Film Express brengt op 1 mei a.s. Kruistocht in Spijkerbroek uit op DVD. De film wordt uitgebracht in een luxe verpakking met daarin drie schijfjes. De verpakking heeft de vorm van een dik middeleeuws boek en is daarmee de grootste boekgebonden DVD-uitgave die ooit in Nederland is uitgebracht. Kruistocht in Spijkerbroek was vorig jaar in Nederland de grootste film na Zwartboek, met tot dusver 475.000 bezoekers.

Van de Engels gesproken film zal op DVD een Nederlands ondertitelde en Nederlands gesproken versie worden meegenomen.

DVD Extra’s en CD-rom Kruistocht in Spijkerbroek bevat een aantal interessante extra’s, waaronder trailers, TV-Spots, een audio interview met de overleden schrijfster Thea Beckman, een fotogallerij, de uitreiking van de Gouden Griffel naar aanleiding van het boek, de ‘Making of special effects’ en de ‘Making of Kruistocht in Spijkerbroek. De derde schijf betreft een CD-rom met de PC Game van de Kruistocht in Spijkerbroek.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  25-03-2007

Klinkt goed. Even de recensies afwachten
Lees meer >

John van den Heuvel  |  23-03-2007

Je kan meer over de game vinden op de website van Kruistocht in Spijkerbroek. Je kan daartrouwnes ook meteen de DVD bestellen. Wel een leuke site om te bekijke...
Lees meer >

Quido  |  14-03-2007

Die game stelt niet veel voor ... verwacht er maar niet veel van. Oogt erg primitief en goedkoop ;) Leuk voor de wat jongere 'kijkers' (9-12 jaar).
Lees meer >

Sneaker  |  14-03-2007

Ziet er goed uit, zat laatst nog te twijfelen of ik me aan de game zou wagen. Nu krijg ik er gelijk de film bij. Voor een mooi prijsje maar eens binnenhalen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina