Viewsonic komt met 27" Home Cinema LCD-TV

ViewSonic onthult 27\'\' multifunctionele Home Cinema LCD-TV
De NextVision N2750w richt zich op prestaties, ontwerp en connectiviteit

ViewSonic, toonaangevend fabrikant van visuele producten, breidt zijn gamma LCD tv-schermen uit met de komst van de N2750w, een breedbeeld scherm met een doorsnee van 69 cm. Dit is het uitgelezen product om de wereld van de hoge definitie televisie te ontdekken.

Uitstekende prestaties
Met een native resolutie van 1280x720 kan de N2750w HDTV-programma\'s afbeelden in 16:9-formaat. Dankzij de hoge helderheidwaarden - 550cd/m² - en met een contrastratio van 600:1, biedt dit televisiescherm een indrukwekkend visueel comfort en een verbazend scherpe beeldkwaliteit met levendige en realistische kleuren.

Kwaliteit voorop

De N2750w is uitgerust met tal van technologieën die de best mogelijke beeldkwaliteit nastreven, onder meer de 3:2-modus, de digitale 3D-kamfilter, de laatste firmware en een uiterst korte responstijd van 16 milliseconden. Dit resulteert in een stabiel beeld zonder flikkering van tv-programma\'s, DVD- of videofilms en IT-toepassingen.

Modern ontwerp
De N2750w heeft een moderne, zilverkleurige afwerking en is amper 7 cm dik. Het kan makkelijk zonder voetstuk aan de muur opgehangen worden voor een harmonieuze integratie in elk type interieur.

Uitgebreide videoconnectiviteit

De N2750w biedt tal van verbindingsmogelijkheden met verscheidene audio- en videobronnen. Het is ook uitgerust met een PAL/SECAM-tuner die meerdere standaarden ondersteunt en met verscheidene video-inputs. Het is kinderspel om een DVD-lezer, een camcorder, een videorecorder of een console aan dit scherm te koppelen dat meteen het ideale basisstation vormt voor elk videosysteem. Daarnaast is de N2750w geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik. Het kan fungeren als tv-scherm, IT-monitor, videoscherm of gameconsole.

Audiosysteem
De stereo luidsprekers van in totaal 10 watt creëren een virtueel 3D audio SRS surround-effect. Via de ingebouwde audio-outputs kan het geluid op een bestaande stereoset weergegeven worden.

Functies
Met de functie \'beeld-in-beeld\' en schermindeling kan de N2750w twee bronnen tegelijk afbeelden. Zeer praktisch wanneer men even de mailbox wil raadplegen of surfen op het internet gedurende een reclamespotje tijdens het favoriete tv-programma. Toets vervolgens op de afstandsbediening om het programma op het volledige scherm te bekijken of de computergegevens integraal af te beelden.

De N2750w heeft een garantie van 2 jaar. Het scherm zal beschikbaar zijn voor verkoop vanaf eind juni voor de richtprijs van € 882 euro bij ViewSonic-dealers en online winkels.

N2750w in het kort:

Grootte van het scherm (diagonaal) : 68,6 cm (27\'\')
Native resolutie : 1280 x 720
Afbeeldingsformaat : 16:9 (converteerbaar 4:3)
Contrast : 600:1
Helderheid : 550 cd/m²
Responstijd : 16 ms (grijs op grijs)
Gezichtshoek : 130° horizontaal, 110° verticaal (bij 10:1)
Connectiviteit : Antenne (PAL/SECAM), Peritel (CVBS-input/output, RVB-input, audio-output), component (YPbPr), PC-RVB-input, S-Video, composiet, audio-input, audio-output, mini-jack voor koptelefoon, RS232
Audiosysteem : 2 x 5 watt

Recente artikelen

Laatste reacties

rtoonen  |  16-06-2005

Beetje klein.... 8)
Lees meer >

Cheek  |  15-06-2005

Zo doorsnee als het maar kan, niet echt het vermelden waard...
Lees meer >

JCL  |  15-06-2005

Dat ziet er erg netjes uit, HD resolutie, nette prijs en 27" is een mooie grote.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina