Voel de magie, de mannen zijn terug in MAGIC MIKE XXL - vanaf 18 november verkrijgbaar

Voel de magie, de mannen zijn terug in

MAGIC MIKE XXL

Vanaf 18 november verkrijgbaar op Blu-ray Disc, DVD en VOD

De mannen uit de kaskraker van 2012 zijn terug en klaar om je hoofd weer op hol te brengen! Warner Bros. Home Entertainment brengt op 18 november de Blu-ray en DVD uit van Magic Mike XXL. Regisseur en Emmy® Award winnaar Gregory Jacobs (“Behind the Candelabra”) brengt Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez en Gabriel Iglesias weer bij elkaar. Samen bouwen ze nog een keer een feestje, zoals alleen zij dat kunnen. En jij bent uitgenodigd!

Magic Mike XXL synopsis
 Magic Mike XXL Blu rayDrie jaar nadat Mike (Channing Tatum) op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, gooien de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring. Maar dan wel op hun manier: nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah, waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Alle heerlijke mannen van Magic Mike zijn terug. In Magic Mike XXL wordt het feest nog heter en opwindender met nieuwe rollen voor Amber Heard (“The Rum Diary”), Andie MacDowell (“Footloose”), Elizabeth Banks (“The Hunger Games” franchise) en Jada Pinkett Smith (“Gotham”).

Bonusmaterialen DVD:
• The Moves of Magic Mike XXL
• Georgia
Bonusmaterialen Blu-ray (naast de DVD bonusmaterialen):
• The Moves of Magic Mike XXL
• Extended Malik Dance Scene
• Georgia

Releasedatum: 18 november 2015
Speelduur: 115 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina