Wereldwijd succes voor Rico Verhoevens Black Lotus

Logo

Wereldwijd succes voor Rico Verhoevens Black Lotus 

UTRECHT – De film Black Lotus met Rico Verhoeven in de hoofdrol is binnenkort over de hele wereld te zien. De distributierechten van de internationale actiefilm vonden gretig aftrek en zijn inmiddels wereldwijd 'uitverkocht'. Na de wereldpremiere in Nederland zal de film de komende weken o.a. gereleased worden in de Verenigde Staten, Latijns Amerika, Australië, Afrika, het Midden-Oosten, Groot Brittanië, Frankrijk, Oost Europa, Duitsland, Italië, India, Israël, Portugal, Scandinavië en delen van Azië. 

Black Lotus is sinds afgelopen weekend te zien in de Nederlandse bioscopen en met succes! De film trok na de kaskrakers The Super Mario Bros. Movie en John Wick 4 de meeste bezoekers en staat daarmee dus in de top drie. 

Klik op onderstaande afbeelding voor de trailer

Black Lotus Trailer

OVER BLACK LOTUS
Elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven kruipt in Black Lotus in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf hij, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

In zijn eerste filmhoofdrol heeft Rico Verhoeven niemand minder dan Frank Grillo (Kingdom, Hitman’s Wife’s Bodyguard, Copshop) als tegenspeler. Ook zijn er rollen voor o.a. de Finse Vikings-ster Peter Franzen, de Franse actrice Marie Dompnier (Black Box), de Israëlische Fauda-ster Rona-Lee Shimon, de Belgische acteur Kevin Janssens (Revenge, Undercover, Twee Zomers), acteur Magnus Samuelsson (The Last Kingdom) uit Zweden, de Britse acteur Simon Wan (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Peaky Blinders) en de bekende Deense acteur Roland Møller (Atomic Blonde, The Commuter, Papillon).

OVER DE MAKERS
Black Lotus wordt mede-gefinancierd door Capstone Pictures waarbij Christian Mercuri tekent voor de productie in samenwerking met Tom de Mol en Marcel de Block uit Nederland en in coproductie met Rico Verhoeven. Blue Box International, een dochteronderneming van Capstone Global, verzorgt de wereldwijde verkoop. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  18-04-2023

Die komen natuurlijk wel uit het show worstelen, dat is al 80% acteren. Bij een kickboks wedstrijd zit ook een hoop show omheen hoor, niet alleen tijdens de we...
Lees meer >

tmvde  |  18-04-2023

En Dwayne Johnson, John Cena en Dave Bautista doen het ook niet onaardig. Die komen natuurlijk wel uit het show worstelen, dat is al 80% acteren.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  18-04-2023

En Dwayne Johnson, John Cena en Dave Bautista doen het ook niet onaardig.
Lees meer >

Pastichio Rocker  |  18-04-2023

Ach ja, Schwarzenegger kon in het begin ook niet acteren en kijk waar die terecht is gekomen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina