Wim Wenders PINA in 3D, zowel op DVD als Blu-ray Disc vanaf 7 november.

Twin Pics

Twin Pics presenteert:

PINA 3D (DVD & Blu-ray Disc)

Een film van Wim Wenders

Pina: de eerste moderne dansfilm in 3D met in de hoofdrol het ensemble van de grote Duitse choreografe en danseres Pina Bausch ‘Tanztheater Wuppertal’. Pina Bausch veranderde de taal van de dans, en wist als geen ander de toeschouwer te betrekken en te beroeren. Pina is een film voor Pina Bausch van Wim Wenders.

covercover



Wim Wenders (Buena Vista Social Club, Paris,Texas, Der Himmel über Berlin) neemt het publiek mee op een sensuele en visueel adembenemende ontdekkingsreis op het podium van het legendarische dansensemble maar ook buiten het theater; de stad Wuppertal en omgeving. Deze plek was de thuishaven van Pina Bausch waaruit ze meer dan 35 jaar haar creatieve kracht haalde. Pina is in de zomer van 2009 overleden.

DVD
De DVD uitgave is een 1 disc DVD met 45 min. aan extra’s. Interview met Wim Wenders door Hugues Dayez, Berlinale rode loper, Berlinale persconferentie. De opname is in 2D.

Blu-ray/Blu-ray 3D
De Blu-ray Disc-uitgave is een 2 disc Blu-ray Disc, 1 disc is een 2D Blu-ray Disc de andere disc is een 3D Blu-ray Disc. Deze uitgave bevat 81 min. aan extra’s. Audiocommentaar van de regisseur op de film, making of en verwijderde scenes met audiocommentaar. Alle extra’s zijn ook in 3D te bekijken.

Regie: Wim Wenders
Cast: Pina Bausch
Speelduur: 103 minuten
Land: Duitsland
Genre: Dans

Releasedatum: 7 november

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  26-10-2011

Als Wenders dit eens wist. De film is niet voor niets in 3D opgenomen en mocht alleen in 3D uitgebracht worden. En opeens op DVD kunnen we er een slaatje uitsla...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina