Een heel mooi 2003 toegewenst!

Het nieuwe jaar is alweer ruim anderhalve dag begonnen, maar via dit nieuwsbericht willen we al onze bezoekers alsnog een heel mooi 2003 wensen! Het afgelopen jaar hebben jullie DVD.nl massaal weten te vinden wat heeft gezorgd voor een grote groei van de site. Daarnaast zagen de eerste twee nummers van DVD.nl Magazine het licht in 2002 en verschenen er natuurlijk legio prachtige DVD's in de schappen.
Aan het eind van 2002 stond er in 17% van de Nederlandse huiskamers een DVD-speler, en nog eens 14% van de gezinnen beschikt over een DVD-ROM drive voor de PC. Dit betekent dat DVD als medium ook in 2002 weer een groei van 100% ten opzicht van het jaar ervoor heeft doorgemaakt. En het lijkt gelukkig nog lang niet te stoppen! Eind 2003 zou ongeveer 30% van de Nederlandse gezinnen een DVD-speler onder te TV moeten hebben volgens de huidige prognoses. DVD is het snelst groeiende medium sinds tijden en beleeft een veel snellere opmars dan de Audio-CD begin jaren 90. In 2002 zijn er veel mooie titels op DVD verschenen en alles wijst er op dat dit jaar niet onder hoeft te doen voor vorig jaar. Voor ons als filmliefhebbers heeft de massale acceptatie van DVD bovendien als voordeel dat de releases van bioscoopfilms wereldwijd vaker gelijk worden getrokken en bovendien wordt de tijd tussen de bioscoop- en de DVD-release van films steeds kleiner. Wat ons betreft mag 2003 wederom in de ban van de DVD zijn!

Recente artikelen

Laatste reacties

Willem-Alexander  |  04-01-2003

BESTE WENSEN....!!!!!!
Lees meer >

seetie  |  03-01-2003

Van uit een zonnig :D Amsterdam wens ik iedereen een heel goed en gezond 2003. Maak er iets moois van...
Lees meer >

Menno Hagendoorn  |  03-01-2003

Ook namens mij een gelukkig en gezond nieuwjaar voor alle bezoekers en de crew van DVD.nl. Dat er maar weer een hoop spraakmakende releases mogen uitkomen in 2...
Lees meer >

smooth_e  |  03-01-2003

Ook ik wens de crew van dvd.nl en de bezoekers een goed 2003 met mooie dvdtjes...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina