Omruilactie Blu-ray Disc The Fifth Element

Dutch Filmworks



OMRUILACTIE BLU-RAY DISC THE FIFTH ELEMENT


coverIn april 2010 heeft Dutch Filmworks een Blu-ray Disc versie van THE FIFTH ELEMENT op de markt uitgebracht. Helaas is er onlangs geconstateerd dat de rechthebbende Franse partij per abuis een verkeerde ‘work-in-progress’ versie gebruikt heeft. Deze versie was niet bedoeld om als eindproduct op de markt uitgebracht te worden. In een eerder bericht is ten onrechte gemeld dat het zou gaan om de originele Luc Besson versie, hetgeen wij ten zeerste betreuren.

Dutch Film Works werkt op dit moment hard aan een aangepaste versie, voorzien van correct en foutloos HD materiaal en geluid. De nieuwe Blu-ray Disc zal voorzien zijn van 2.35:1 beeldformaat, alsmede een 5.1 DTS-HD Master Audio geluidstrack. Bovendien zullen alle overige storende elementen (microfoon en tijdscode balk) tevens verwijderd zijn. Naar verwachting zal de nieuwe versie binnen drie weken gereed zijn en geleverd kunnen worden.

OMRUIL ACTIE

U kunt alsnog de correcte versie ontvangen door de foutieve Blu-ray Disc om te ruilen bij een Media Markt van uw keuze. Dit is mogelijk vanaf woensdag 9 juni.
U heeft echter ook de mogelijkheid de foutieve Blu-ray Disc naar onderstaand antwoordnummer te sturen. Na ontvangst van het complete product, zult u de correcte versie zo spoedig mogelijk toegestuurd krijgen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij zullen ervoor zorgdragen dat u zo snel mogelijk een correct exemplaar ontvangt.

Hoogachtend,

Dutch Filmworks B.V.

Omruil actie via antwoordnummer
Uw complete Blu-ray Disc van The Fifth Element kan gratis verstuurd worden naar:

Dutch Filmworks B.V.
Antwoordnummer 10950
4209 ZW  SCHELLUINEN

Recente artikelen

Laatste reacties

yves VALK  |  17-06-2010

heeft alleen de blu ray problemen met beeld of ook dvd? er word daar niets over gezegd.
Lees meer >

Daniël V.  |  14-06-2010

DFW corrigeert zich prima met deze verse uitgave van The Fifth Element. Beeld en geluid komen beide heel goed uit de verf, en deze versie heeft zelfs een pop-up...
Lees meer >

Spaulding  |  14-06-2010

Nogmaals een vraagje: als ik nu naar de winkel ga vanaf 9 juni, hoe kan ik dan op het zicht zien of ik een goeie versie koop? Ik heb de nieuwe versie opgehaa...
Lees meer >

quorumz  |  09-06-2010

heb hem net omgeruild bij MM zoetermeer (godzijdank is het nu een normaal hoesje geworden)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina