Planet Earth - Nieuwe Ontdekkingen (2DVD) - vanaf heden verkrijgbaar.

Dutch Filmworks


Een uniek kijkje achter de schermen bij de best gewaardeerde natuurserie ooit

PLANET EARTH - NIEUWE ONTDEKKINGEN (2DVD)

Inclusief gloednieuw materiaal

Na het succes van de tv-serie Planet Earth en de bioscoopfilm Earth keert het fenomeen terug met PLANET EARTH – NIEUWE ONTDEKKINGEN. De makers van Planet Earth nodigen u uit om de wereld achter al het natuurschoon te ontdekken: Verhalen die minstens zo enerverend en avontuurlijk zijn als de magistrale serie en film zelf. Gloednieuw beeldmateriaal gecombineerd met persoonlijke verhalen geven de kijker een compleet en fascinerend beeld over de totstandkoming van de best gewaardeerde natuurserie ooit.
Planet Earth: de veelgeprezen en baanbrekende documentairereeks van de BBC. Meer dan vijf jaar filmen, met ruim veertig high definition-camera’s, op tweehonderd locaties: Planet Earth is niets minder dan het ultieme portret van onze aarde. Een monumentale documentaireserie van in totaal 11 afleveringen waarin zeldzame gebeurtenissen, onmogelijke locaties en intieme momenten van dieren zijn vastgelegd. In deze extra documentaire zijn de allermooiste en meest indrukwekkende momenten bij elkaar gebracht. Dit is de ultieme Planet Earth!

covers

INHOUD
DISC 1
Great Planet Earth moments:
De makers van de serie onthullen hun verhalen achter de meest memorabele scènes uit Planet Earth. Aan de hand van herinneringen en anekdotes komen we er achter welke vaardigheden en technieken gebruikt werden om de prachtige shots te maken. Vaak ging dit gepaard met veel pijn en moeite en een ongelooflijke dosis toeval en geluk.

Planet Earth diaries:
Elf minidocumentaires die ieder dieper ingaan op een ander element van het productieproces; Van de manier waarop haaien werden gelokaliseerd tot de moeilijkheden van het filmen in het hart van de jungle: iedere uitdaging heeft zijn eigen fenomenale verhaal.

1. Eye in the sky
2. Snow leopard quest
3. Diving with piranhas
4. Into the abyss
5. Wild camel chase
6. Alive in the freezer
7. Shot in the dark
8. Trouble in paradise
9. Shark quest
10. Forest fliers
11. Ocean wanderers

DISC 2
Bonus-documentaire: BBC EARTH Natural World – Secrets of the Maya Underworld
Onder de met jungle bezaaide tempels in Yucatan Peninsula te Mexico is een verbazingwekkende ontdekking gedaan: Het grootste labyrint van ondergrondse rivieren en volgelopen steengrotten ter wereld. Deze wonderlijke omgeving herbergt een schat aan natuurverschijnselen: van ontzagwekkende druipsteengrotten tot de meest bizarre diersoorten.

Technische gegevens:
2 DVD’s + Slipcase
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0
Taal: Engels gesproken
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Documentaire/Natuur
Speelduur: 201 minuten

Consumentenadviesprijs € 14,99

Vanaf heden verkrijgbaar!

Recente artikelen

Laatste reacties

Burning Fish  |  16-12-2010

Komt deze ook nog op Blu-ray uit? Zelfde vraag hier. :)
Lees meer >

Mr. Humphries  |  10-12-2010

Maar is dit niet wederom een samenraapsel van de serie?
Lees meer >

peptalk  |  10-12-2010

K|rijgen jullie een percentage mee Ludo, Roy had ook al een nieuwsbericht gepost;-) BBC Earth's - Planet Earth: nieuwe ontdekkingen vanaf 7 december verkrijgba...
Lees meer >

reusla  |  10-12-2010

Komt deze ook nog op Blu-ray uit?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina