Strengholt Multimedia: 3 DVD boxen met complete seizoenen van Nederlandse televisieseries

Strengholt Multimedia presenteert:

3 DVD-boxen met complete seizoenen van bekende Nederlandse TV series.

Het Glazen Huis (6 DVD-box)
Gierende zenuwen, keiharde concurrentie, eeuwige deadlines, innige samenwerking, onthullingen, manipulaties en bedrog.

De tv-serie Het Glazen Huis is een co-productie van Tros, BNN en Avro en speelt zich af in de televisie- en mediawereld, waar de kijker zowel voor als achter de schermen een kijkje wordt gegund. De tv-wereld wordt getoond als een dramatische arena, waarin gewone mensen sterren worden en sterren gewone mensen blijken. Een wereld waarin miljoenen worden uitgegeven... én verdiend. In Het Glazen Huis staat de familie Westhof, met aan het hoofd mediatycoon Axel Westhof, centraal. In de hoofdrollen zien we Arnold Gelderman, als pater familias en Willeke van Ammelrooy als Patricia Westhof, de vrouw achter Axel. Overige hoofdrollen zijn voor o.a. Herman Boerman, Jennifer de Jong en Miryanna van Reeden.

De Glazen Huis box bevat alle 61 afleveringen op 6 DVD’s. Totale lengte: bijna 30 uur!

IC (6 DVD-box)
Drama en dilemma’s op de Intensive Care.

In deze tv-serie (RTL) draait alles om de dagelijkse dilemma’s op de afdeling Intensive Care van het Aletta Jacobs Ziekenhuis waar leven en dood aan de orde van de dag zijn. Daarmee vormt deze afdeling het ideale decor voor de spannende over de dagelijkse dilemma\'s op deze zware afdeling van het ziekenhuis. Patiënten vechten voor hun leven, doktoren worden geconfronteerd met levensbepalende keuzes en verpleegkundigen worstelen met hun emotionele betrokkenheid. Hoofdrollen zijn voor Mark Rietman, Terence Schreurs, Hymke de Vries, Irma Hartog en Jeroen van Koningsbrugge.

De IC box (6 DVD’s) bevat de 26 afleveringen van het 1e en 2e seizoen. Het bonusmateriaal bestaat onder meer uit Screentests – Try outs – De Cast – Trailer – Karakterpromo´s. Totale lengte: ruim 18 uur.

Oud Geld (6 DVD-box)
Echte problemen ontstaan wanneer de familiebelangen en geldzaken door elkaar gaan lopen.

Bekende filmregisseurs Rudolf van den Berg en Willem van de Sande Bakhuyzen verfilmden in 1998 het script van Maria Goos over de gegoede familie Bussink. Bekende toneel- en filmacteurs als Eric van der Donk, Carine Crutzen, Mike Libanon, Mark Rietman, Peter Blok, Saskia Temmink, Peter Oosthoek, Annet Nieuwenhuyzen, Rik Launspauch, Gijs Scholten van Aschat, Annemarie Prins, Hans Croiset en Jacqueline Blom schitteren in de hoofdrollen.

De kleine maar gerenommeerde familiebank De Bussink Bank is al sinds 1860 in handen van de familie Bussink. Een gedeeltelijke overname van de familiebank door de grote internationaal georiënteerde Holland bank betekent het einde van een tijdperk. De familie Bussink, met vader Bussink voorop, houdt zich maar met moeite staande in deze moderne tijd, die de familie dreigt te verscheuren…

De Oud Geld box bevat 6 DVD’s met alle 19 afleveringen.  Totale lengte: ruim 15 uur.

Consumentenadviesprijs per box: € 24,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Quido  |  02-11-2006

IC is een van de beste dramaseries van de afgelopen jaren, het eerste seizoen althans. Seizoen 2 is al stukken minder, leeft alleen op het einde even op met een...
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  31-10-2006

In IC heb ik eens een keer een suf figuratierolletje gehad, maar om daar nou die hele box voor te gaan kopen...geef mij maar Grey's Anatomy!
Lees meer >

Dennis Kuijper  |  31-10-2006

IC wil ik nog wel checken aangezien ik gek op ziekenhuis series ben.
Lees meer >

Rohim  |  31-10-2006

Kan iemand mij de serie Oudgeld aanraden? Ik ken hem niet, maar hij lijkt me wel leuk.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina