The Jungle Book 2 - 101 Dalmatiers 2 - Peter Pan 2 - op Special Edition DVD

 

Walt Disney Pictures presenteert drie klassiekers in de magische traditie van Disney met grappige beesten, verschrikkelijke slechteriken en betoverende elfjes en helden. Nu verkrijgbaar als Special Edition met heel veel bonusmateriaal.

 


Verkrijgbaar op DVD vanaf 13 augustus 2008
Tevens te huur vanaf dezelfde datum

THE JUNGLE BOOK 2 – Special Edition
Walt Disney’s swingende jungle klassieker gaat verder in deze Special Edition. Met al je favoriete figuren uit de originele Classic en nóg meer swingende songs! Bovendien met een geheel nieuw avonturenspel Mowgli’s Verhaaltjestijd, muziekclips en meer.

HET VERHAAL

Mowgli woont in het mensendorp met zijn kleine stiefbroertje Ranjan en zijn beste vriendin Shanti. Maar het mensenjong is de jungle niet vergeten, en hij mist zijn oude vrienden Baloe en Bagheera. Wanneer Mowgli terugkeert naar de wildernis om swingend pret te maken, komt hij er al snel achter dat Baloe niet de enige is die op hem wacht. De mensetende tijger Shere Khan ligt in de schaduw op de loer en zint op wraak. Om zijn vijand te verslaan heeft Mowgli de hulp nodig van zowel zijn oude vrienden als zijn nieuwe familie. Deze Special Edition van Jungle Boek 2 bevat het geheel nieuwe avonturenspel Mowgli’s Verhaaltjestijd, muziekclips en meer.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Speelduur: 69 minuten
Aspect Ratio : 1.66: 1
Beeldformaat: 16x9
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
BONUSMATERIAAL
 Samenvatting van de originele Classic Jungle Boek
 Mowgli’s Jungledoolhof
 Mowgli’s spannende verhalenboek
 Zing mee met de film
 Songteksten in beeld
 Videoclips
 De Nalatenschap van Jungle Boek

101 DALMATIERS 2 – Special Edition
Het avontuur van Vlek in Londen Dit vermakelijke en spannende vervolg op de Disney klassieker 101 Dalmatiërs zit boordevol puppy’s, puppy’s en nog meer puppy’s. Bovendien bevat deze Special Edition een geheel nieuw spel, Vlek’s Spannende Schemerspel, muziekclips en nog véél meer!

HET VERHAAL
Vlek, de pup van Pongo en Perdita wil meer dan slechts 1 van de 101 zijn. Het avontuur begint wanneer hij de kans krijgt zijn tv-held, Superwoef te ontmoeten. Wanneer Dwergkees, het trouwe hulpje van Superwoef, vertelt dat de makers van de show op zoek zijn naar een nieuwe ster, trekt Superwoef de echte wereld in met Vlek op sleeptouw, om echte heldhaftige daden te verrichten. En wanneer Cruella De Vil, die nog altijd stapeldol op puppy’s is, terugkomt, wordt de boel gered door het teamwork en vriendschap tussen Vlek en Superwoef.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Speelduur: 70 minuten
Aspect Ratio : 1.66.1
Beeldformaat: 16x9
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Duits
Ondertiteling: Nederlands / Duits / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
BONUSMATERIAAL
 Achter de schermen bij Disney
 Vooruitblik
 Muziek en Meer
-Muziekvideo ‘Try Again’
-Muziekvideo ‘You’re the One’
 Spellen en Activiteiten
-De kleedkamer van Superwoef
-Vlek\\\'s Spannende Schemerspel
-Verdwaald in Londen

PETER PAN 2: TERUG NAAR NOOITGEDACHTLAND – Special Edition
Peter Pan neemt je opnieuw mee op een magische reis achter “de tweede ster rechts” naar de plaats waar je nooit oud wordt: Nooitgedachtland. Naast al je favoriete figuren maak je ook kennis met de 12-jarige Jane, de dochter van Wendy. Een prachtig avontuur met geweldige animatie, heel veel muziek, een nieuw magisch Tinkelbelspel en nog véél meer.

HET VERHAAL
Jane is al te groot voor de verhalen van haar moeder over piraten en elfjes, maar dan ontvoert Kapitein Haak haar naar Nooitgedachtland. De sluwe piraat bedenkt een plan om Peter en Tinkelbel te vangen. Omdat Jane, de allereerste “Slimme Meid” niet in elfjes gelooft, dooft Tinkelbel’s licht snel. Toch is Jane de enige die ze kan redden. Ze zal wel een beroep moeten doen op geloof, vertrouwen en elfenstof. Deze betoverende uitgave, vol charme en avontuur, bevat wonderlijke Elfjes scènes. Bovendien is een geheel nieuw magisch Tinkelbelspel en nog veel meer toegevoegd als bonusmateriaal.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Speelduur: 70 minuten
Aspect Ratio : 1.78: 1
Beeldformaat: 16x9
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Taalkeuze : Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
BONUSMATERIAAL
 Disney Fairy Moments
 Verloren schatten
 Introductie met Chris Chase en Sharon Morrill
 De eerste ontmoeting van Jane en Haak
 Verrassing voor Tink
 Rosetta & The Flower
 Iridessa & The Lightbugs
 Tink & The Bell
 Tinkelbels uitdaging: Op zoek naar het lichtje

Recente artikelen

Laatste reacties

Gandalf the funny  |  20-08-2008

aanvulling: Ook al die heruitgaven, die ze dan S.E.'s (durven) noemen!!! zoals bijvoorbeeld Frank en Frey en DOmbo. Ze zouden dit soort praktijken moeten verbie...
Lees meer >

Werner  |  20-08-2008

Wat is nu eigenlijk het verschil met de vorige edities? Een spelletje of zo? Die crapquel van Peter Pan is intussen denk ik al aan zijn 3de editie toe, als ze h...
Lees meer >

Gandalf the funny  |  20-08-2008

Het is uitermate vreemd dat ze 101 dalmatiërs II S.E.-versie niet gelijktijdig hebben uitgebracht met deel I 2-disc.... Ze blijven geld uit je kloppen bij Disne...
Lees meer >

Chris W  |  04-08-2008

Goh, Disney is weer op dreef met hun "twee" collectie :?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina