Win unieke gesigneerde Swiebertje DVD's!

Gisterenmiddag werd ten overstaan van vrijwel de voltallige Nederlandse pers de DVD van Swiebertje uitgereikt aan de cast van de serie. DVD.nl was uiteraard van de partij om meer te weten te komen over de DVD's.

Op 17 september verschijnen de eerste twee DVD's uit een serie van totaal vijf. Op elk van de twee DVD's staan twee afleveringen, in totaal komen er dus tien afleveringen uit op DVD. De volgende twee DVD's verschijnen in november, de laatste komt in januari 2003 op de markt. NCRV leden kunnen nu al een boxset bestellen met daarin alle DVD's.

Swiebertje op DVD
Het proces om Nederlands best gewaardeerde programma ooit op DVD te krijgen is geen gemakkelijke geweest. Ruim twee en een half jaar geleden is Bridge Entertainment samen met de NCRV gaan onderzoeken wat de mogelijkheden waren. Lange tijd dacht men dat het originele materiaal verdwenen was, tot de NCRV in 1999 verlogen gewaande originele banden terugvond. Met de medewerking van Babette uit de Boogaard, de dochter van de overleden schrijver, is men vervolgens aan de slag gegaan om Swiebertje op te poetsen voor release. Omdat de teruggevonden beelden van erg goede kwaliteit waren was dat oppoetsen niet eens zo'n groot karwij. De beelden waren tevens al voorzien van stereo geluid zodat hier geen nabewerking nodig was. Van de afleveringen die nu op DVD uitkomen stamt er 1 uit 1973, 1 uit 1974 en komen er 8 uit het laatste jaar, 1975. De extra's komen uit het NCRV archief en op de vierde en vijfde DVD zijn tevens beelden den van het NTS journaal terug te vinden.

Prijsvraag - unieke gesigneerde DVD's!
Uiteraard zijn wij de cast langsgegaan en hebben een drietal DVD's laten signeren door Joop Doderer (Swieberte), Piet Ekel (Malle Pietje), Riek Schagen (Saartje) en Bert Dijksma (de Burgermeester). Deze unieke collectors-items geven wij nu weg in een prijsvraag voor de echte liefhebbers van de serie! Wij hebben hiertoe drie pakketten samengesteld met de eerste en de tweede DVD uit de serie, waarbij deel twee telkens gesigneerd is! 
Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke exemplaren? Kijk snel op de prijsvragen pagina!

Recente artikelen

Laatste reacties

Mike Philippens  |  16-09-2002

Op alle vragen in de prijsvraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Wel een beetje lastig:confused: Niet op alle. Ik heb er één kunnen ontdekken waarop je 2 a...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina