Alles wat je moet weten voordat je een Discovery Plus abonnement aanschaft

Alles wat je moet weten voordat je een Discovery Plus abonnement aanschaft

Sinds vorig jaar is Discovery Plus beschikbaar in Nederland. Wereldwijd hoopt het bedrijf miljoenen abonnees te behalen. Discovery Plus is het ideale platform voor mensen die houden van real-life-entertainment. Je vindt hier series en programma’s met bijzondere verhalen over het echte leven. Discovery Plus staat bekend om de documentaires en reality shows. In dit blog zullen we verschillende dingen bespreken zoals de voordelen, de kosten en alles wat je verder nog moet weten over Discovery Plus!

Het aanbod op Discovery Plus

Discovery beschikt over een groot aantal televisiezenders. Ze maken hier dan ook goed gebruik van. De beste internationale programma’s van zenders zoals TLC, Paranormal activity, Discovery Channel en Animal planet, zijn te vinden op Discovery Plus. Naast het uitgebreide aanbod van programma’s kun je ook live streamen op het platform. Ze hebben ontzettend veel series in één app samengepakt, want naast het real-life entertainment kun je ook naar Eurosport 1 en 2 kijken. Zo kun je kijken naar wielrennen, Grand Slam-tennis, basketbal, auto- en motorsporten en nog veel meer topsport. Tot slot zijn er veel Discovery+ Originals te vinden. Ze garanderen je dat ze elke week unieke content aan het aanbod toe voegen.

De kosten van Discovery Plus

Voor een entertainment maandabonnement betaal je €3,99 en heb je een gratis proefperiode van 7 dagen. Voor het jaarabonnement betaal je €39,99 en heb je geen gratis proefperiode. Voor een entertainment en sport abonnement betaal je €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Vergeleken met andere streamingdiensten in Nederland heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten, zoals Videoland zijn namelijk iets duurder klik hier om Videoland op te zeggen.

De voor- en nadelen van Discovery Plus

Het platform heeft dus een hoop voordelen te bieden, maar er zijn ook een aantal nadelen. Eén van de grootste voordelen van Discovery Plus is dat het goedkoop is. Daarnaast heb je Nederlandse ondertiteling, hierdoor kun je alles volgen wat je wilt. Als laatst kijk je realtime, vooruit en achteruit. Je bent dus niet gebonden aan uitzendtijden.

Helaas zitten er ook een aantal nadelen aan Discovery Plus. Je kunt Discovery namelijk alleen kijken via de app, deze kun je wel streamen naar de televisie, maar dat werkt niet altijd even goed. Zodra je dit met een Google Chromecast doet, werkt het wel.

Discovery Plus opzeggen

Als je klaar bent met je abonnement dan kun je jouw abonnement op gaan zeggen. Het is lastig om Discovery Plus op te zeggen, maar tegenwoordig zijn daar gelukkig online opzegservices voor. Via opzegservice Xpendy kun je meerdere abonnementen opzeggen, deze service is in het leven geroepen om het dagelijks leven van consumenten een stuk gemakkelijker te maken. Aan de hand van jouw NAW-gegevens stelt Xpendy een opzegbrief op. Deze wordt aangetekend verzonden naar de desbetreffende service, omdat je er op deze manier verzekerd van bent dat de opzegging ook echt gebeurt. Wil jij in het vervolg dus gemakkelijk jouw Discovery Plus opzeggen? Dan ben je bij opzegservice Xpendy aan het juiste adres!

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina