Adverteren

AllesOverFilm is sinds de introductie in 2001 uitgegroeid tot een van de grootste DVD/Blu-Ray, home theater en AV informatie websites van Nederland. Tegenwoordig onder de naam AllesOverFilm.

AllesOverFilm bedient iedereen met interesse in films, series en het bekijken daarvan. Zowel in de bioscoop als thuis middels daarvoor geschikte apparatuur. Bij AllesOverFilm kan iedereen terecht voor het laatste nieuws op filmgebied of de AV-markt, recensies van film- en series, reviews van AV-apparatuur, achtergronden, releaselijsten en nog veel meer. Door het populaire forum en de mogelijkheid om te reageren op alle artikelen heeft AllesOverFilm, middels AllesOverFilm, intussen een grote community opgebouwd.

AllesOverFilm heeft op dit moment ruim 125.000 unieke bezoekers die zo'n 300.000 pageviews per maand genereren! In dit aantal zit een stijgende lijn doordat de website geheel vernieuwd is, maar ook omdat er veel meer focus is op AV-hardware. Dit als extra aanvulling op de reeds bestaande film- en serierecensies en dus ook een extra aanvulling op de huidige doelgroep.

Adverteren op AllesOverFilm kan heel interessant zijn, omdat u met uw advertenties een gedefinieerde en dus zeer relevante en actieve doelgroep bereikt. Een doelgroep die zeer geïnteresseerd is in DVD/Blu-ray films en series, AV-apparatuur, digitale televisie, HDTV en Home Cinema-oplossingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Adverteren op AllesOverFilm kan door middel van de reguliere bannerposities: Leaderboard 728x90, Billboard 970x250, Rectangle 300x250 en een Skin op aanvraag. Er zijn ook mogelijkheden voor Advertorial- en Contentplaatsingen. Voor alle overige mogelijkheden of tarieven en voorwaarden neemt u contact op met BVDO Media Exploitatie:

Ivo Meijer
Tel: +31(0)70 3562210
Email: ivo@BVDO.nl
Website: www.bvdo.nl