Winactie Booksmart

Win 2 vrijkaarten voor

BOOKSMART

Booksmart poster

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s.

Vanaf 27 juni draait de komedie BOOKSMART in de Nederlandse bioscopen. Deze vrolijke komedie is het regiedebuut van actrice Olivia Wilde en staat garant voor een uur en drie kwartier plezier. AllesOverFilm mag ter gelegeneheid van de bioscooprelease 2x 2 bioscoopkaartjes voor Booksmart weggeven!

Wil je kans maken op een van de twee sets vrijkaartjes om deze vrolijke film in de bioscoop te gaan zien, doe dan mee met onze winactie hieronder!

Synopsis
De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

BOOKSMART is vanaf 27 juni te zien in de Nederlandse bioscoop

Regie: Olivia Wilde
Cast: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Lisa Kudrow, Jason Sudeikis
Genre: Komedie
Speelduur: 103 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

De actie loopt tot en met 29 juni.
De winnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van AllesOverFilm zijn van deelname uitgesloten.

Deze actie is beëindigd

logo ww entertainment