Milla Jovovic doet een boekje open over Resident Evil: Retribution

Milla Jovovich is dé ultieme powervrouw. Met films als The Fifth Element en Ultraviolet heeft Jovovich op het witte doek bewezen dat ze heel wat in haar mars heeft als stoere chick. Ondanks haar ruige buitenkant kent deze powervrouw een zachte kant. Ruim een decennium geleden begon ze met het filmproject van Resident Evil, waar ze de liefde van haar leven ontmoette, Paul Anderson.

Lees meer over Milla Jovovic, haar man Paul Anderson en Resident Evil: Retribution.

 

cover cover cover

 

Jovovich onthult: Soms doen we een rollenspel, ik een onnozel wicht en paul als pizzajongen

Milla Jovovich is dé ultieme powervrouw. De Russische schone immigreerde in haar jonge jaren met haar moeder naar Amerika. Samen met haar moeder bouwde ze daar met bijna niets aan een nieuwe toekomst. Na een modellencarrière begon ze met acteren. Multitasken is voor deze pittige tante geen enkel probleem. Zo weet ze haar moederschap perfect te combineren met een hoofdrol in de nieuwste film van hubby Paul Anderson, Resident Evil: Retribution die vanaf 6 februari op DVD en Blu-ray Disc verschijnt. Daarnaast prijkt ze ook nog op de covers van de februari editie van de Parijse Vogue. Met films als The Fifth Element en Ultraviolet heeft Jovovich ook op het witte doek bewezen dat ze heel wat in haar mars heeft als stoere chick. Ondanks haar ruige buitenkant kent deze powervrouw een zachte kant. Ruim een decennium geleden begon ze met het filmproject van Resident Evil, waar ze de liefde van haar leven ontmoette, Paul Anderson. Bij een huwelijk tussen een acteur en regisseur worden zakelijk en privé moeilijk te onderscheiden. Toch is dat voor de twee geen belemmering en weten ze hun relatie spannend te houden. Jovovich doet een boekje open over haar huwelijk en het tot stand komen van haar nieuwste film in samenwerking met haar hubby en regisseur.

Milla Jovovich - 84th Annual Academy AwardsIn het nieuwste deel van Resident Evil is de bloedmooie actrice weer te zien als Alice en gaat ze de strijd aan tegen de kwaadaardige Umbrella Corporation. Het dodelijke virus dat dit bedrijf heeft geproduceerd is ondertussen over de gehele wereld gegaan, waardoor er volksstammen aan vleesetende zombies over de aarde zwermen. Aan Alice de taak om de mensheid te redden, gesteund door een verzetsbeweging van bekende vrienden die geleid wordt door een oude vijand.

Voor Jovovich is de Resident Evil reeks niet zomaar een filmproject. Op deze filmset heeft Milla haar echtgenoot Anderson leren kennen. Voor de actrice is hun relatie een natuurlijk RESIDENT_EVIL_RETRIBUTION (7)proces geweest “Als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt en zoveel met elkaar praat is het moeilijk om niet verliefd op die persoon te worden.” Resident Evil heeft dan ook een speciaal plekje in Jovovich’ hart. Hoewel Paul de regisseur is van de filmreeks, is Jovovich toch nauw betrokken bij het maken van de films. Achter elke sterke man staat immers een sterke vrouw. Voor Milla is het niet meer dan vanzelfsprekend, “We houden van dit filmproject ,het heeft ons gezin bij elkaar gebracht. Bovendien zijn we allebei helemaal weg van het verhaal”. Resident Evil maakt dan ook een groot deel uit van het gezinsleven van de actrice, “Paul en ik spreken voortdurend over de voortgang van Resident Evil. Hoe geven we deze keer invulling aan Alices rol in de film?” Door veel met haar echtgenoot te praten inspireert ze hem met ideeën voor films, maar de rol van regisseur laat ze het liefst over aan haar echtgenoot, “Ik zou nooit een script kunnen schrijven of een film regisseren. Ik zou gek worden als ik Paul was. Ik weet niet hoe hij het altijd voor elkaar krijgt.” Maar juist door de goede balans tussen de actrice en regisseur werken ze ook jaren later nog steeds met veel plezier samen aan Resident Evil.

Toch raakt ook Jovovich’ huwelijk af en toe in een sleur, maar desondanks probeert de actrice het spannend te houden. Milla verklapt, “Soms doen we een rollenspel waarbij Paul de pizzajongen speelt en ik een superschattig onwetend meisje ben. Na 10 jaar moet je ook wel eens creatief zijn, toch?” Ook Paul Anderson weet de actrices hoofd nog op hol te brengen met verrassingen. Zo vertelt ze “Dan heeft hij een heel klein en schattig envelopje klaarliggen. Daar zitten foto’s van onze vakantiebestemming in met de reisroute erbij”.

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Milla+Jovovich+Paul+Anderson+p03b02MQsUom.jpgDe wederhelft van zo’n stoere powervrouw zou je niet direct associëren met een zachtaardige en romantische partner, maar een stoere macho man ziet de actrice helemaal niet zitten. Milla’s verleden heeft daarbij een grote rol gespeeld, “Mijn vader was een rokkenjager, daardoor ben ik altijd uit de buurt gebleven van bad boys. Uiteindelijk wil ik een man die voor mij en m’n gezin kan zorgen. Paul is een fantastische vader voor onze dochter Ever.” Als kind heeft Jovovich het niet gemakkelijk gehad. Met een vader die weinig in de buurt was, moest Milla het samen met haar moeder zien te rooien. “Mijn moeder en ik zijn vechters. We kwamen naar Amerika en hadden geen rooie cent. We hebben alles van de grond af moeten opbouwen.” Haar opvoeding heeft haar echter gemaakt zoals ze nu is. “Ik ben niet opgevoed met het idee om alleen maar mooi te zijn en iemands echtgenote te worden.” Wil je deze sterke vrouw in haar element zien? Sinds 6 februari is de film Resident Evil: Retribution uit op DVD en Blu-ray Disc.

Bekijk hier de trailer van Resident Evil: Retribution

Synopsis:
Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. De laatste hoop voor het menselijk ras is Alice (Milla Jovovich). Zonder veilige plek blijft Alice jagen op de verantwoordelijke van de uitbraak, wat haar in Tokio, New York, Washington en Moskou brengt. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.

met Milla Jovovich, Jason Isaacs, Michelle Rodriguez. Regie: Paul W.S. Anderson

screenshotscreenshot

 

Op 6 februari 2013 is Resident Evil: Retribution verschenen op DVD, Blu-ray Disc en Blu-ray 3D

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina