Verslag persevenement The Conjuring in kasteel Radboud te Medemblik

THE CONJURING EVENT - Medemblik

Donderdagavond 12 december was het dan zover: Warner Bros. Home Entertainment verzorgde een speciaal event rond de film The Conjuring in kasteel Radboud te Medemblik. De ideale locatie om het publiek eens goed te laten griezelen en de stuipen op het lijf te jagen, en niet alleen door vertoning van de film! Na de voorstelling kon er namelijk in het kasteel worden gezocht naar echte verschijnselen van paranormale activiteiten... Of dit gelukt is? Hier volgt een verslag...

Kasteel MedemblikThe Conjuring Event Medemblik

Na hartelijke verwelkoming en een drankje om jezelf even op te warmen van het koude weer van die avond, kon je plaatsnemen in de filmzaal. De vertoning werd ingeleid door leden van Paranormal Activity: een vereniging die als doel heeft om paranormale activiteiten overal in Nederland te onderzoeken en te valideren. Na een kennismaking demonstreerden de leden allerlei apparatuur en hulpmiddelen welke zij nodig hebben om activiteiten te meten en vast te leggen. Daarna volgenden films en foto's van daadwerkelijke verschijnselen. Een betere introductie op de film The Conjuring kon je dus niet hebben!

Filmzaal The Conjuring MedemblikIntroductie

Hierna volgde de vertoning van The Conjuring, een recensie van deze film kan je elders op DVD.nl vinden. De film zelf is al angstaanjagend genoeg, maar tijdens de vertoning hoorden we toch veel vreemde geluiden en voetstappen boven ons. Iedereen zat toch in de zaal? Na de vertoning werden de bezoekers in groepen gedeeld en werd er op zoek gegaan naar echte paranormale verschijnselen in het kasteel.

IntroductieKasteel Medemblik

Na diverse metingen en onderzoeken werd er helaas geen activiteit gevonden en was het tijd voor een afsluitend drankje. Bij het verlaten van het kasteel keek iedereen toch even om zich heen, de angstaanjagende avond was dus meer dan geslaagd!

Recente artikelen

Laatste reacties

kruspe  |  20-01-2014

Als ik dit zo lees hadden ze het volgens mij wel iets spannender mogen maken toch?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina