Anoniem films en series kijken via Popcorn Time

Anoniem films en series kijken via Popcorn Time

Iedereen weet ondertussen wel dat het illegaal downloaden van films, series en muziek strafbaar is. Wanneer je films en series kijkt via Popcorn Time ben je aan het streamen. Wat minder mensen weten is dat de wet geen onderscheid maakt tussen downloaden en streamen. Streamen is dus net als downloaden, ook strafbaar. De overheid is steeds meer bezig om individuele downloaders en streamers aan te pakken. Wil je toch op eigen risico gebruik maken van Popcorn Time? Lees dan verder.

VPN

Wat is Popcorn Time?

Misschien voor de meeste wel bekend, maar Popcorn Time is een streamingsdienst die het mogelijk maakt om allerlei films en series gratis te bekijken. Het lijkt op Netflix, maar zonder de maandelijkse kosten. Popcorn Time is namelijk gratis. Ook is het aanbod op Popcorn Time groter dan Netflix. Popcorn Time is gratis doordat zij geen auteursrechtenvergoeding betalen, de films en series die jij bekijkt zijn daarom illegaal gestreamd. De kans op een boete is groot.

Hoe kan je boetes voorkomen terwijl je Popcorn Time gebruikt?

Hoe jij op het internet surft en wat je allemaal doet, is niet zo anoniem als je zou denken. Je online activiteiten worden bijgehouden en gekoppeld aan je persoonlijke IP-adres. Wanneer jij dus Popcorn Time gebruikt, is dit makkelijk te achterhalen. Dit kan je voorkomen door gebruik te maken van Virtual Private Network, ook wel VPN genoemd. Hiermee blijft jouw locatie anoniem en kunnen overheden of andere instanties er niet achter komen dat jij gebruik hebt gemaakt van Popcorn Time.
Als je interesse hebt in een VPN kan je deze op het internet opzoeken. Er zijn vele aanbieders van VPN, het is handig om meerdere VPN te vergelijken. Een VPN aanbieder die handig is voor het downloaden en streamen van films, series en muziek is ExpressVPN. ExpressVPN heeft namelijk een perfecte verbindingssnelheid en is gebruiksvriendelijk. De snelheid is belangrijk bij het kijken van series of films door de grote en zware pagina’s of bestanden van bijvoorbeeld Popcorn Time. ExpressVPN heeft tevens ook een soepel downloadbeleid. Na het afsluiten van een abonnement bij ExpressVPN, kan je al binnen enkele ogenblikken veilig en anoniem films en series streamen via Popcorn Time.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina