De biografische films SPEED KILLS en TESLA zijn vanaf 21 augustus te koop op DVD en Blu-ray Disc

Op 21 augustus verschijnen de biografische films SPEED KILLS - over speedbootkampioen Ben Aronoff, en TESLA - over het leven van visionair uitvinder Nikola Tesla,  verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

Het waargebeurde verhaal rond speedbootkampioen Ben Aronoff

SPEED KILLS

Speed Kills DVD & Blu-ray

vanaf 21 augustus op DVD en Blu-ray Disc

Speed Kills vertelt het waargebeurde verhaal van Ben Aronoff, de speedbootkampioen en multimiljonair wiens mysterieuze moord in 1987 de wereld schokte.

Vastgoedmiljonair Ben Aronoff (John Travolta) besluit om samen met zijn gezin van het koude New Jersey naar het warme Miami Beach te verhuizen. Daar wordt hij op slag verliefd op het fenomeen powerboatracing en besluit hij een bedrijf te starten om de perfecte powerboat te ontwikkelen. Aronoff wordt al snel de kampioen in zijn sport, maar investeert zoveel in de races dat de kosten de pan uitrijzen. Ondanks dat Aronoff er in slaagt zijn powerboats aan vele beroemdheden te slijten (van Beatles tot George Bush), komt hij in grote persoonlijke problemen. Zijn rokkenjagersgedrag drijft een wig tussen hem en zijn vrouw. Een scheiding volgt waarna hij hertrouwt met de adellijke Emily, die hem de zo vurig gewenste status-upgrade zou moeten opleveren. Daarnaast belandt hij ook nog in een onderzoek naar de witwaspraktijken van ‘zijn vriend’ maffioso Meyer Lansky. Wanneer het net zich steeds meer om Aronoff heen sluit, realiseert hij zich dat alleen een wonder hem nog uit deze penibele situatie kan redden… 

CAST: John Travolta (Face/Off, Get Shorty), Katheryn Winnick (Vikings, The Dark Tower), Jennifer Esposito (The Boys, The Affair), Michael Weston (Pathology, The Dukes Of Hazzard)
REGIE: Jodi Scurfield
GENRE: Actie

TAAL Engels
ONDERTITELING: Nederlands
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD MA 5.1 (BD)
BEELD: 2.35:1
SPEELDUUR 95 min (DVD) / 98 minn (BD)
KIJKWIJZER 16

Te koop bij Bol.com

RELEASEDATUM 21 AUGUSTUS

Speed Kills still

 


 

Een eigenzinnige kijk op het leven van uitvinder Nikola Tesla

TESLA

Tesla DVD & Blu-ray

vanaf 21 augustus op DVD en Blu-ray Disc

In de biografische film Tesla staat het leven van visionaire uitvinder Nikola Tesla (Ethan Hawke) centraal. Een immigrant en buitenstaander geboren in een klein landelijk dorp in wat nu Kroatië is. Trots, briljant en sociaal onhandig, Tesla is een veelbelovende werknemer bij Thomas Edison’s Machine Works, maar interesseert Edison (Kyle MacLachlan) niet voor zijn revolutionaire motor. Tesla’s breuk met Edison is het begin van levenslange rivaliteit; beide mannen zijn buitenbeentjes met tegengestelde persoonlijkheden en temperamenten. De nieuwsgierige Anne Morgan (Eve Hewson) probeert Tesla redden van zijn zelfvernietigende trots, terwijl de vraag in de lucht hangt: zoekt Tesla een financier of een vrouw?

CAST: Ethan Hawke (Training Day, Brooklyn’s Finest, Sinister), Kyle MacLachlan (Twin Peaks, Showgirls, Dune), Hannah Gross (Joker, Mindhunter, UNless)
REGIE: Michael Almereyda
GENRE: Biografie / Drama

TAAL Engels
ONDERTITELING: Nederlands
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD MA 5.1 (BD)
BEELD: 1.85:1
SPEELDUUR 98 min (DVD) / 102 minn (BD)
KIJKWIJZER 9

Te koop bij Bol.com

RELEASEDATUM 21 AUGUSTUS

Tesla still

 

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina