De eerste on-demand privé bioscoop in de wereld: The(Any)Thing

de eerste on-demand privé bioscoop in de wereld:

The(Any)Thing

Via een app een film boeken die je kunt kijken in een luxe privé bioscoop waar en wanneer je maar wilt. Als het aan de oprichters van The(Any)Thing ligt, wordt dit binnen vijf jaar realiteit op meer dan 500 locaties in Europa. The(Any)Thing biedt ‘s werelds eerste on-demand filmervaring in boutique privé bioscopen verspreid over Nederland en daarbuiten.

The(Any)Thing home cinema

De kleinste bioscopen met het allergrootste aanbod. The(Any)Thing biedt de nieuwste films on-demand aan in boutique privé bioscopen. Met de app boeken filmliefhebbers eenvoudig een film naar keuze. Distributeurs zoals Warner Brothers, Dutch FilmWorks, WW Entertainment, Independent Film, In The Air, Gusto Entertainment en Cinéart ondersteunen het nieuwe initiatief met hun films. Voor de beste filmervaring beschikken de zalen over de nieuwste projectie- en geluidstechnologie.

Hoe het werkt

Je kiest via de The(Any)Thing app de bioscoopfilm die je wilt zien. Van epische blockbusters, tot de nieuwste releases en bijzondere klassiekers, anything is possible. Vervolgens kies je wanneer je de film wilt zien. Of dat nou een dinsdagavond met vrienden is, maandagochtend met oma, vrijdagavond date night of een luie zondagmiddag met de familie - jij kiest via de app de dag, het tijdstip en met wie je gaat kijken. Zo vind je ook de privé bioscoop die het beste bij de setting past.
Tijdens de film heb je als kijker volledige controle over alle instellingen van de zaal. Via de app van The(Any)Thing regel je de temperatuur, het geluid en licht in jouw privé bioscoop. Ook is er keuze uit een uitgebreid assortiment aan eten en drinken om de filmervaring compleet te maken. Denk aan borrelhappen, een glas wijn of een heerlijk dessert.

Binnenkort opent de eerste concept locatie in Nederland met twee, vijf en zeven persoons zalen. The(Any)Thing wil binnen vijf jaar in samenwerking met partners zoals hotels, restaurants, bestaande bioscopen, recreatieparken en event locaties uitgroeien tot een aanbod van 500 personal cinema’s in Europa. The(Any)Thing is een nieuwe onderneming van Thomas van de Weerd en Ruud Lamers, oprichters en eigenaren van het succesvolle Pathé Thuis.

Design en luxe 

Het designbureau …,staat ontfermde zich over het creatieve concept van The(Any)thing en de eerste drie cinema’s. Het resultaat is een verrassend ontwerp met aan de buitenzijde van iedere zaal unieke spiegelwanden. Zo is de buitenkant een weerspiegeling van de locatie, maar kan de privé zaal binnenin volledig op maat ontworpen worden. De zalen zijn stijlvol aangekleed met luxe meubels en accessoires. Hier wordt samengewerkt met uiteenlopende interieurontwerpers om invulling te geven aan de ultieme luxe filmbeleving die past binnen elke omgeving.

Meer informatie is te lezen op www.theanything.com

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina