De Italiaanse misdaadserie ZEROZEROZERO verschijnt 23 juni op DVD - nu te zien op Lumiereseries.com

Van de makers van Gomorra

ZEROZEROZERO

ZeroZeoZero DVD

vanaf 23 juni op DVD, nu te zien op lumiereseries.com

De Italiaanse misdaadserie ZEROZEROZERO, over de internationale cocaïnehandel, naar de bestseller van Roberto Saviano (Gomorra), verschijnt op 23 juni op DVD en is nu reeds te zien op lumiereseries.com.

De Italiaanse maffiabaas Don Minu bestelt in Mexico een gigantische hoeveelheid cocaïne: de vijfduizend kilo moeten zijn machtspositie verstevigen. Zijn kleinzoon Stefano wil dit plan echter dwarsbomen. Wanneer de aanbetaling voor de deal niet arriveert, heeft dat ernstige gevolgen voor de Amerikaanse tussenpersoon Edward Lynwood en zijn kinderen Emma en Chris.

De zenuwslopende misdaadserie ZeroZeroZero (IMDb-score 8,2/10) volgt de reis van een cocaïnelading vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot de geplande aflevering. Via de verhalen van de hoofdpersonen laat de serie zien hoe de illegale handel onderdeel wordt van de legale economie en hoe meedogenloze mechanismes het leven en de relaties van mensen beïnvloeden: bij Mexicaanse kartels die de drugs produceren, Italiaanse misdaadsyndicaten die de wereldwijde distributie regelen en Amerikaanse bedrijven die de immense geldstromen regelen. Een epische machtsstrijd, van levensbelang voor alle betrokkenen, van kleine dealers tot de hoogste bazen in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad.

ZeroZeroZero still

Cast: Andrea Riseborough (Birdman), Dane DeHaan (Kill Your Darlings), Gabriel Byrne (The Usual Suspects), Harold Torres, Giuseppe De Domenico, Adriano Chiaramida, Noé Hernández, Tcheky Karyo, Francesco Colella
Regie: Stefano Sollima (Gomorra), Pablo Trapero (El Clan) & Janus Metz (True Detective)

Specificaties:
Land: Italië, 2020
Speelduur: 8 x 50 min.
Taal: Italiaans, Engels, Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Prijs DVD 24,99 euro, EST: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina