De meeslepende Nordic Noir thriller-serie BEFORE WE DIE - nu te zien op Lumiereseries.com en vanaf 26 november te koop op DVD

Meeslepende Nordic Noir thriller-serie

BEFORE WE DIE

Before We Die DVD

nu te zien op Lumiereseries.com en vanaf 26 november op DVD

Nu op lumiereseries.com en vanaf 26 november op DVD: Before We Die. Marie Richardson, Adam Pålsson en Alexej Manvelov spelen hoofdrollen in de tiendelige Nordic Noir, een meeslepende thriller over familiebanden, gevaarlijke liefdes en een brutale machtsstrijd in de onderwereld.

Synopsis:
Hanna Svensson, een rechercheur met een hoge moraal en vaste principes, verkeert in een crisis. Ze is niet langer de ster  bij de afdeling georganiseerde misdaad in Stockholm. Een gezin heeft ze ook niet meer sinds ze haar zoon Christian opofferde voor haar carrière. Christian heeft net een gevangenisstraf van twee jaar voor drugshandel uitgezeten en wil geen contact meer met zijn moeder, omdat zij hem liet arresteren. Hij heeft nu een baantje als bordenwasser in een restaurant, waar het hoofd van de Mimica familie, Davor, hem onder de arm heeft genomen.

Wanneer Hanna’s collega en minnaar Sven, die undercover onderzoek deed naar criminele motorbendes, spoorloos verdwijnt, neemt zij het SMS-contact met zijn informant over. Hanna kent zijn identiteit niet, alleen zijn codenaam ‘Inez’. Bij haar onderzoek ontdekt Hanna al snel dat het om een brutale en duivelse overname in de onderwereld gaat. Inez is haar enige hoop om die te voorkomen. De prijs is echter hoger dan ze aanvankelijk beseft. Hanna wordt gedwongen voor het leven van haar zoon te vechten en moet daarvoor een gezin breken om dat van haarzelf te redden.

BEFORE WE DIE
Cast:Marie Richardson (Johan Falk), Adam Pålsson (Moscow Noir), Alexej Manvelov (STHLM Requiem)
Regie: Simon Kaijser
Genre: Thriller, TV-serie

Specificaties:
Land: Zweden, 2018
Speelduur: 10x60 min.
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Prijzen DVD/BD: 27,99 euro - Online: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Before We Die still

Lumiere Series Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina