De Mooiste Dag - met o.a. Katja Schuurman, Isa Hoes en Edwin Jonker - nog voor de zomer in de bioscoop

 

De Mooiste Dag - met sterrencast - nog voor de zomer in de bioscoop

UTRECHT - De Mooiste Dag, de nieuwste film van regisseur Appie Boudellah (F*ck de Liefde, Just Say Yes, Liefde Zonder Grenzen) zal vanaf 13 juni te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Katja Schuurman speelt de hoofdrol in dit verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek dat werd opgenomen in het prachtige Marokko. Ze voert een sterrencast aan met o.a. Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker en Frank Lammers. In de bijrollen zijn bekende namen als Daphne Deckers, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby en Thomas van der Vlugt te spotten. 

 
 

OVER DE MOOISTE DAG
Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.


OVER DE MAKERS

De Mooiste Dag is een film van producent AM Pictures. De regie is van Appie Boudellah die ook het script schreef met Maikel Nijnuis en Mussi Boudellah. Dutch FilmWorks brengt De Mooiste Dag op 13 juni in de bioscoop.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina